SEGRE

DEPORTES_LUNES

Albadalejo: "Hem sigut millors"

Albadalejo valora l’esforç de l’equip de jugar 54 minuts amb inferioritat numèrica i aconseguir l’empat || Per al tècnic, la pressió al rival va equilibrar el fet de jugar amb deu jugadors

Gerard Albadalejo tornarà a dirigir el Lleida Esportiu.

Gerard Albadalejo tornarà a dirigir el Lleida Esportiu.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per a Gerard Albadalejo, tècnic del Lleida, una de les claus de l’empat d’ahir a Badalona va ser la mentalitat amb què l’equip va saltar a la gespa després del descans. “Sabíem que per equilibrar la inferioritat numèrica només teníem una solució: anar a buscar-los per tot el camp. Només així es podien igualar les forces, encara que també he de dir que l’equip ha sortit a guanyar des del principi.”

Per a Albadalejo, el Lleida tenia controlat el matx des del primer moment. “Tret d’accions aïllades del rival, teníem la pilota i les millors ocasions, però ha arribat la jugada del penal i de l’expulsió i les coses s’han torçat.” Per cert que el tècnic lleidatà es va remetre a l’“haurem de veure el vídeo i la jugada per televisió” i no va voler entrar en el tema de si César Soriano, malgrat la seua experiència, es va equivocar, al tenir ja una targeta, a l’arriscar a la jugada que va suposar l’1-0 i la seua expulsió.

Tampoc va voler bolcar-se en elogis cap a Alpha, que continua progressant i golejant partit a partit. “Cal deixar-lo tranquil i anar pas a pas. De moment ho està fent tot molt bé però hem de tocar de peus a terra.”

Pel que fa al partit de dimecres va assenyalar que “el primer és recuperar-nos de l’esforç que hem fet davant del Badalona i després pensar en l’Ebro a la Copa, en un altre matx important per al Lleida com serà el de diumenge que ve a Olot”. Albadalejo va desviar la resposta sobre si l’encontre de Copa era el més important del Lleida en aquest inici de temporada. “Per al Lleida, tots els partits són igual d’importants”, va assenyalar.

“Hem tingut la victòria al nostre abast”

El tècnic del Badalona, Ramon Maria Calderé, va lamentar a la sala de premsa del Municipal de Badalona no haver pogut aconseguir la victòria davant del Lleida. “Després d’uns primers minuts en què hem anat una mica a remolc, hem passat a dominar el joc i ens hem posat al davant en el marcador i amb superioritat numèrica. La llàstima és que no hàgim sabut aprofitar-la. El Lleida, en canvi, l’ha contrarestat molt bé i ha acabat aconseguint la igualada en una segona part molt més equilibrada.” Calderé va elogiar molt l’actitud del seu equip “malgrat que se’ns està resistint el fet d’aconseguir victòries davant de la nostra afició, però encara queda molta Lliga al davant”.

tracking