SEGRE

HOQUEI CAMPIONAT D?EUROPA

Anna Ferrer: "Vam arribar a passar por"

Anna Ferrer, jugadora del Vila-sana, va tornar ahir a Catalunya després de patir els efectes de l’huracà a Portugal || La final va ser suspesa a dos minuts del final

Anna Ferrer, tercera per la dreta, al costat de les seues companyes de la selecció, a Mealhada.

Anna Ferrer, tercera per la dreta, al costat de les seues companyes de la selecció, a Mealhada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Vam passar por i molts nervis, mai m’havia trobat en una situació com aquesta”, explicava ahir la jugadora del Vila-sana Anna Ferrer, tot just tornar al seu domicili després d’haver patit els efectes de l’huracà Leslie. Anna Ferrer formava part de la selecció d’Espanya d’hoquei patins que dissabte a la nit disputava davant de Portugal la final de l’Europeu femení. Encara que n’hi havia prou amb l’empat per emportar-se el títol, Espanya guanyava per 2-3 i faltaven poc més de dos minuts per al final. Llavors va fer la seua aparició l’huracà Leslie i la por es va apoderar de les jugadores, però també dels 1.500 espectadors que eren al pavelló de Mealhada.

“Ja se n’havia anat la llum una vegada, però va tornar i vam seguir jugant. Però al moment hi va haver una altra apagada i el fort vent va fer caure trossos del sostre i els vidres de les finestres. Ens vam espantar molt i vam córrer a refugiar-nos als vestidors”, explica Anna. “Els meus pares eren al pavelló, així que fins que no em vaig retrobar amb ells no em vaig quedar tranquil·la.”

Explica que eren conscients de l’amenaça de l’huracà, encara que “deien que havia d’entrar per Lisboa i nosaltres érem a Mealhada, a prop de Coimbra, bastant més al nord.” No obstant, reconeix que davant de l’amenaça s’hauria d’haver pres alguna mesura de prevenció. “Es podia haver avançat el partit o haver buscat un altre escenari.”

Al quedar el partit suspès, l’Europeu no té guanyador. “No crec que ens facin tornar a jugar dos minuts. El lògic seria que ens donessin el títol, encara que quedarà estrany si ens envien la Copa en una caixa”, explica la jugadora.

La situació de tensió es va prolongar encara durant unes hores. “Ens vam dutxar sense llum i ens van tenir al pavelló més de dos hores i quan per fi vam poder anar a l’hotel vam veure arbres caiguts per la carretera.” Afegeix que “amb prou feines vam poder dormir tres hores, perquè teníem un vol a les nou del matí des de Lisboa, amb la qual cosa ens vam haver d’aixecar a les cinc. No sabíem si podríem volar, però els membres de la Federació ens van dir que anéssim a l’aeroport. Per sort ja no feia tant vent i hem pogut tornar a casa”.

El president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua, explicava ahir que “el més lògic” seria donar per conclosa la final i concedir el títol a Espanya, malgrat que explicava que “la Federació Europea encara no s’ha pronunciat”. Per a Espanya serà el cinquè títol continental consecutiu per a l’equip femení.

tracking