SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

La Copa il·lusiona la plantilla del Lleida

Consideren “un repte” mesurar-se a un rival de Champions

Moment de l’expulsió de César Soriano a Badalona.

Moment de l’expulsió de César Soriano a Badalona.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del Lleida considera “un repte” superar demà l’Ebro en la tercera ronda de la Copa del Rei i mesurar-se contra un rival de Primera divisió dels que participen en competicions europees. “La Copa és una competició que ens il·lusiona”, explicava ahir el davanter Juanto Ortuño, que creu que “és bonic competir amb un dels primers classificats de la lliga. Per això el partit contra l’Ebro és un repte impressionant per a nosaltres”, afegia.

César Soriano comparteix aquesta opinió. “Sabem que és una cosa bonica per a tothom i més quan és a un sol partit. És un repte atractiu i som conscients del que ens hi juguem”, explicava.

El futbolista lamentava ahir l’expulsió que va patir diumenge a Badalona al minut 35, que va obligar els seus companys a fer un esforç extra durant els cinquanta-cinc minuts restants. “Fa ràbia, perquè l’equip es queda amb un menys. Penals com aquest n’hi ha quaranta en tots els partits i que a sobre m’ensenyi la targeta groga, quan sap que ja en tinc una, és massa càstig”, afegia.

Tornant al partit de Copa de demà, tots dos jugadors consideren que serà complicat, malgrat la mala situació de l’Ebro a la Lliga. “Sens dubte no serà un partit fàcil, perquè ells juguen a casa. Però sortirem per ells, com vam fer a Badalona, i a veure si podem avançar-nos en el marcador”, explicava Juanto Ortuño.

César Soriano, per la seua part, afegia que “aquests partits són complicats, perquè a més l’Ebro és un bon equip. Però el premi és llaminer, poder jugar davant d’un rival dels que disputen la Champions”. Els dos futbolistes també van destacar la bona trajectòria del Lleida, que continua invicte aquesta temporada.

L’Ebro-Lleida, a la quiniela de demà

El partit que disputaran demà l’Ebro i el Lleida (17.00 hores), corresponent a la Copa del Rei, forma part de la Jornada 13 de la Quiniela, que se celebra demà i en la qual s’inclouen altres partits de la Copa, així com diversos encontres de seleccions. El que disputa el Lleida ocupa la casella 4.

tracking