SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Vermaelen, sis setmanes de baixa i Valverde es queda amb dos centrals

Vermaelen es va entrenar ahir i viatja a Londres amb l’equip.

Vermaelen es va entrenar ahir i viatja a Londres amb l’equip.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Thomas Vermaelen estarà sis setmanes de baixa a causa d’una lesió al bíceps femoral de la cama dreta, segons van confirmar ahir els serveis mèdics del FC Barcelona mitjançant un comunicat.

Així, la baixa del jugador belga suposa un contratemps addicional per a Ernesto Valverde, que no ha pogut comptar últimament amb cap altre dels centrals, el francès Samuel Umtiti, a causa d’una lesió cartilaginosa al genoll esquerre. Per aquest motiu, el Barça únicament disposa de dos centrals, Gerard Piqué i el francès Clément Lenglet, per mesurar-se aquest cap de setmana al Sevilla, líder de Primera.

Vermaelen, de 32 anys, va haver d’abandonar el Bèlgica-Suïssa de divendres passat a causa d’unes molèsties. Ahir va viatjar a Barcelona i es va sotmetre a una sèrie de proves mèdiques que van determinar la seua baixa per al proper mes i mig. Com que Umtiti està de baixa indefinida –ja es va perdre els partits davant Athletic, Tottenham i València– el problema de Valverde és enorme, de manera que el club estudia la possibilitat de reforçar l’eix de la defensa en el mercat d’hivern. El gran objectiu és l’holandès de l’Ajax Matthijs de Ligt, de 19 anys, si bé l’operació sembla complicada abans del pròxim estiu.

tracking