SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

Creus, operat avui, estarà dos setmanes de baixa

El jugador del Llista pateix una fractura al dit anular de la mà dreta

Creus, sent atès després de rebre un cop davant del Vic.

Creus, sent atès després de rebre un cop davant del Vic.JAVIER ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jordi Creus, del Llista, passarà aquesta tarda pel quiròfan a la clínica Montserrat per solucionar la fractura que pateix al dit anular de la mà dreta, una lesió que es va fer durant el partit de la tercera jornada de Lliga contra el Vic. Inicialment tot indicava que es tractava d’una luxació, de fet va poder jugar, encara que amb dolor, el següent partit a la pista del Calafell, però dissabte passat va descansar davant del Noia. Dilluns va visitar el traumatòleg i les proves van detectar una fractura al dit anular que requeria cirurgia, per la qual cosa estarà un mínim de dos setmanes fora de les pistes.

“Qualsevol lesió sempre arriba en mal moment. La veritat és que amb el clima que hi ha a l’equip i la bona dinàmica que portem fa ràbia perdre’s partits, però cal assumir-ho”, va indicar Creus, que vol tornar com més aviat millor. “M’han dit que he d’estar dos setmanes de repòs des de l’operació i que després veurem com evoluciona. Com que no és la mà dominant [és esquerrà], crec que podrem fer alguna cosa per protegir el dit i que pugui jugar abans. Tinc al cap tornar davant de l’Igualada (el diumenge 4 de novembre), perquè tinc molt clar que a la mínima que pugui jugaré”, va indicar.

Sobre l’arrancada de temporada, en la qual el Llista es manté invicte, Creus va assegurar que “aquesta temporada hem fet un pas endavant i ara ja ens creiem que podem guanyar qualsevol equip, però amb la humilitat que podem perdre amb qualsevol”.

Les proves van confirmar posteriorment que patia una infecció intestinal, per la qual cosa va haver de retardar el seu viatge a Lleida. És previst que demà rebi l’alta i viatgi cap a Vila-sana, on s’espera que arribi divendres, sense temps per entrenar-se, per la qual cosa el tècnic Jordi Capdevila ja l’ha descartat per al debut de dissabte.

tracking