SEGRE

El judici contra Sandro Rosell començarà el 25 de febrer

L’Audiència jutjarà l’expresident del FC Barcelona per presumpte blanqueig de 20 milions d’euros

La jutgessa dóna el seu vistiplau al trasllat de Rosell a una presó catalana

La jutgessa dóna el seu vistiplau al trasllat de Rosell a una presó catalanaEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència Nacional jutjarà a partir del 25 de febrer l’expresident del FC Barcelona Sandro Rosell, a la seua esposa, Marta Pineda, i a unes altres quatre persones per blanquejar 20 milions d’euros de la Confederació Brasilera de Futbol (CBF), dels quals Rosell es va quedar amb almenys 6,5 milions. El judici, en el qual Rosell s’enfronta a una petició fiscal d’11 anys de presó per blanqueig i pertinença a organització criminal, així com a una multa de 59 milions d’euros, és previst que se celebri en onze sessions a la seu de l’Audiència Nacional del carrer Génova.

Segons fonts d’aquest tribunal, el judici serà del 25 al 28 de febrer, de l’11 al 14 de març i del 25 al 27 d’aquell mes davant de la secció primera de la Sala Penal de l’Audiència.

A part de Rosell, a la banqueta dels acusats s’asseuran la seua esposa, Marta Pineda (que s’enfronta a una pena de 7 anys de presó); l’advocat andorrà Joan Besolí (10 anys); el ciutadà libanès amic de Rosell Shahe Ohanneissian (7 anys), i uns altres dos presumptes testaferros, Pedro Andrés Ramos i Josep Colomer, per a qui le Fiscalia demana 8 i 6 anys de presó, respectivament.

Als acusats se’ls atribueix blanquejar 15 milions de comissions obtingudes dels drets de retransmissió de 24 d’amistosos de la selecció brasilera i uns altres 5 milions d’un contracte de patrocini amb la marca Nike.

tracking