FUTBOL

El Lleida, fora de la Copa del Rei

Cau en el camp de l’Ebre per 2-1 després de patir un arbitratge molt dolent, amb dos penals en contra i un gol en fora de joc

El Lleida, fora de la Copa del ReiJORDI ECHEVARRIA

El Lleida ha dit aquesta tarda adéu a la Copa del Rei i al seu somni de tornar a enfrontar-se amb un equip de Primera divisió, dels que participen en competicions europees. L’equip de Gerard Albadalejo, que arribava invicte al camp saragossà, ha perdut per 2-1, amb lo que pateix la seua primera de la temporada, en un partit en el qual ha estat víctima d’un mal arbitratge i en el qual anava guanyant per 0-1. El col·legiat ha assenyalat dos penals en contra, el segon dels quals, del tot inexistent, ha suposat l’1-1. Poc després ha encaixat el 2-1 en un clar fora de joc de l’equip local.

El Lleida sabia que l’Ebre, malgrat ser el cuer del seu grup de Segona divisió B, no li anava a fer cap concessió. Ha sortit a buscar la victòria des del primer minut i a dos minuts per al descans ha marcat el 0-1, gràcies a una rematada d’Álex Albístegui en el minut 43. Nou minuts abans el Lleida ja havia estat castigat amb un primer penal, el llançament del qual ha fallat l’equip aragonès.

En la segona meitat el Lleida ha intentat mantenir l’avantatge, però un segon penal, totalment inexistent, ha permès a Ubay marcar l’1-1 en el minut 72. I en el minut 81, en una clara acció de fora de joc, Cortés ha marcat el 2-1 que deixa al Lleida eliminat. L’equip tornarà a la Lliga diumenge, en un partit que jugarà a Olot.