SEGRE

DEPORTES

El tècnic de l'Ebro creu que la victòria els donarà moral

Manolo González va destacar la fe de l’Ebro

Ubay Luzardo es disposa a marcar el penal amb què l’Ebro va empatar el partit.

Ubay Luzardo es disposa a marcar el penal amb què l’Ebro va empatar el partit.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Albadalejo va destacar a la sala de premsa d’El Carmen-La Almozara que l’eliminació a la Copa del Rei “és dolorosa perquè no l’esperàvem i tampoc la desitjàvem, però el futbol té aquestes coses. Hem perdut i només es pot felicitar l’Ebro i desitjar-li molta sort en aquesta competició”, va explicar l’entrenador, visiblement afectat.

Sobre el partit, va indicar que “s’ha desenvolupat com era de preveure. Molt disputat i amb dos equips buscant la classificació. Nosaltres hem tingut molta sort en el penal fallat, però després ens hem avançat en el marcador. En el segon temps, ha arribat un altre penal i l’Ebro s’ha animat i ha acabat capgirant el marcador”.

El vestidor veu injust el penal i que el segon gol local fos aconseguit en un clar fora de joc

Albadalejo va afegir que “l’entrepussada a la Copa no ha d’influir per a res en la Lliga, és una altra competició en la qual encara estem invictes i cal passar pàgina i pensar ja en el xoc d’Olot, on diumenge ens espera un altre partit molt exigent davant d’un rival molt competitiu”, va valorar.

En el que sí que hi va haver unanimitat va ser en les queixes sobre les decisions arbitrals. Juanto Ortuño va explicar que “el segon penal m’ha semblat inexistent i el segon gol ha arribat després d’un claríssim fora de joc. Aquests dos detalls han marcat el desenvolupament del partit al segon temps”.

En termes semblants es va expressar Pedro Martín, que va afegir que “el primer penal no l’he vist bé perquè m’ha agafat molt lluny, però el segon és més que rigorós i, sens dubte, el 2-1 ve d’un clar fora de joc”.

També hi va haver queixes per la duresa del partit i per les dimensions del terreny de joc. “Ja ho sabíem –va matisar Joan Oriol–, però una vegada dins t’adones que és molt difícil guanyar en terrenys de joc com aquest, on es juga més a la pilota llarga i a penjar pilotes a l’àrea que a una altra cosa”.

També van coincidir els tres jugadors del Lleida Esportiu que la derrota no té per què afectar un equip que continua invicte a la Lliga i en posicions de play-off. El repte, ara, és guanyar a Olot.

Manolo González, tècnic de l’Ebro, era un home feliç a l’acabar el partit. “Ha sigut una victòria merescuda, però ja la veníem fregant a la Lliga en partits que hem perdut de manera increïble, com el d’aquest diumenge passat davant del Sabadell”.

González va destacar que “aquesta classificació a la Copa del Rei, a banda d’un premi per a l’equip i l’afició, significarà una injecció de moral en la nostra lluita per fugir de la cua de la classificació”. Sobre el partit davant del Lleida va dir que “penso que ens hem merescut passar ronda davant d’un gran Lleida, sobreposant-nos a haver fallat un penal amb 0-0 i anar-nos-en al descans amb 0-1 al marcador”.

El que sí que sembla confirmar-se és que l’Ebro sol·licitarà de manera oficial a l’ajuntament de Saragossa jugar el seu partit de Copa davant d’un Primera dels que participen en competició europea a La Romareda. Fonts del club van indicar a SEGRE que ho faran per motius de seguretat, però també per poder acollir el major nombre d’aficionats possibles, per recollir una bona taquilla.

tracking