SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida, concentrat després del KO

Una vegada eliminat de la Copa del Rei, el Lleida anirà demà a la Vall d’en Bas per preparar el partit d’Olot || Segona millor ratxa inicial de la història

Jugadors del Lleida reclamen fora de joc en l’acció que va suposar el 2-1 al camp de l’Ebro.

Jugadors del Lleida reclamen fora de joc en l’acció que va suposar el 2-1 al camp de l’Ebro.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida vol girar full com més aviat millor a la seua eliminació a la Copa del Rei i la millor manera serà aconseguir diumenge a Olot la que seria la primera victòria fora de casa de la temporada. Perquè l’equip oblidi el revés davant de l’Ebro i se centri en aquest imminent compromís de Lliga, el club ha decidit que la plantilla es concentri demà. Ho farà a les instal·lacions esportives que l’empresa Royal Verd té a la Vall d’en Bas, que han utilitzat equips de Primera divisió com l’Espanyol. La instal·lació es troba a la localitat de Joanetes, a pocs quilòmetres d’Olot, al costat del Parc Natural de la Zona Volcànica.

La derrota de dimecres al camp de l’Ebro (2-1) va posar fi a la imbatibilitat de l’equip lleidatà. El Lleida ha firmat, no obstant, la millor estrena de temporada amb més partits invicta de la història del Lleida Esportiu, amb 10 encontres sense perdre. És, a més, el segon millor inici de tota la història, només superat pels 16 partits sense perdre que la UE Lleida, amb Mané com a entrenador, va firmar en l’arrancada de la temporada 1992-93, la que va acabar amb l’ascens de l’equip a Primera divisió.

La derrota a la Copa frena una ratxa de 10 partits sense perdre, sols superada pels 16 de la 1992-93

El Lleida de Gerard Albadalejo ha aconseguit mantenir-se invicte en 8 partits de Lliga, competició en la qual encara no ha perdut, i dos de Copa. En la 92-93, el Lleida va encadenar sense perdre 14 partits de Lliga i dos de Copa, fins que va veure frenada la ratxa el 19 de desembre del 1992, a la Nova Creu Alta de Sabadell, on va perdre 2-0, en un encontre que, com el de dimecres passat, va estar marcat per una pèssima actuació arbitral que va perjudicar els lleidatans.

Al darrere d’aquesta segona millor arrancada, el Lleida té el seu tercer millor inici en una ratxa de 9 partits sense perdre, una cosa que li va succeir en dos ocasions, les temporades 1941-41 i 1962-62, en tots dos casos amb 9 partits de Lliga sense perdre, ja que en cap d’aquestes dos temporades va disputar la Copa del Rei.

El Lleida intentarà diumenge mantenir-se invicte a la Lliga, en la visita a Olot.

tracking