SEGRE

DEPORTES

Vila-sana, mirant a Europa de reüll

El Vila-sana arranca el seu segon projecte a l’OK Lliga amb l’aspiració de millorar la vuitena plaça i sense descartar la competició continental || L’Alpicat, a consolidar-se a l’OK Lliga Plata

Les jugadores del Vila-sana esperen millorar la vuitena posició de l’any passat i repetir la classificació per a la Copa de la Reina.

Les jugadores del Vila-sana esperen millorar la vuitena posició de l’any passat i repetir la classificació per a la Copa de la Reina.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vila-sana i Alpicat, els dos equips lleidatans d’hoquei patins de categoria estatal al marge del Llista, arranquen demà una nova aventura amb objectius una mica més ambiciosos, especialment el quadre del Pla d’Urgell. En la segona temporada a la màxima categoria femenina, les de Jordi Capdevila aspiren a millorar els resultats de la passada, en què van acabar vuitenes a l’OK Lliga i van assolir les semifinals de Copa. Aquest any el repte és, segons el parer del seu tècnic, “fer un pas endavant per donar continuïtat al projecte” i sense descartar res, inclòs entrar en competició europea, per bé que el tècnic assumeix que “no és una prioritat aquest any”.

“Hem fet un equip competitiu, al meu parer millor que el de la temporada passada, però encara ens queda un període d’adaptació. Parlar d’Europa són paraules majors. Està clar que si estem amb opcions lluitarem per aconseguir-ho, però no podem anar més ràpid del que ens toca. És un repte il·lusionant però no un objectiu”, va apuntar Capdevila, que ha mantingut la columna vertebral de l’equip i ha incorporat tres jugadores: la xilena Cata Flores, la barcelonina Joana Comas i la italiana Alice Sartori, que ahir ja va poder entrenar-se després de recuperar-se una infecció intestinal però que és seriós dubte per jugar demà a casa, davant del Palau de Plegamans.

Per la seua part, l’Alpicat afronta la seua tercera temporada a la Primera divisió, ara denominada OK Lliga Plata, amb l’objectiu d’estar en els llocs capdavanters i no patir, repte que serà una mica més fàcil, ja que només hi haurà un descens, en lloc de tres, a causa de la reestructuració que viurà la Lliga la pròxima campanya. “Tots estem pendents del nivell del Raspeig, ja que tot apunta que serà el màxim candidat al descens. Si això és així i de bon començament es despenja, tots els equips jugarem sense pressió, encara que aquesta vegada, d’inici, no veig ningú que pugui dominar la Lliga de forma clara”, va apuntar el seu tècnic, Xavi Roy, que ha incorporat Sisco Ariza, Biel i Adrià Salvadó, Marc Llasera i Lluís Alsina.

Les jugadores del Vila-sana esperen millorar la vuitena posició de l’any passat i repetir la classificació per a la Copa de la Reina.

Les jugadores del Vila-sana esperen millorar la vuitena posició de l’any passat i repetir la classificació per a la Copa de la Reina.JOAN GÓMEZ

tracking