SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Albadalejo exigeix a l'equip el “màxim nivell”

El tècnic del Lleida s’oblida de la Copa del Rei i vol guanyar demà a Olot

Gerard Albadalejo va abandonar, amb gest molt seriós, el camp de l’Ebro, un cop eliminats de la Copa.

Gerard Albadalejo va abandonar, amb gest molt seriós, el camp de l’Ebro, un cop eliminats de la Copa.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Tenim cavalls de carrera al vestidor i han de córrer.” Gerard Albadalejo va elogiar ahir la qualitat dels jugadors del Lleida, però els va exigir que rendeixin el que s’espera d’ells per guanyar demà a Olot i oblidar-se de l’eliminació de la Copa del Rei. “Tenim jugadors del màxim talent, molts han jugat play-off i en superior categoria. Aquesta temporada tenim un objectiu clar i ambiciós i per aconseguir-ho comptem amb una plantilla de màxim nivell. El que espero és que tots, en la seua posició, facin el que han demostrat que saben fer”, va afegir.

Va insistir que, del partit de demà contra l’Olot “estic centrat que els nostres estiguin al seu màxim nival. El nivell dels jugadors del Lleida és molt alt, és un nivell top, però han de demostrar-ho. Són jugadors que quan tinguin un mal dia t’han de donar un 7 o un 8”, va assenyalar, encara que va descartar que no estigui satisfet amb el seu treball. “De la implicació que tenen i de l’esforç que fan, n’estic molt content, però han de rendir.”

La plantilla del Lleida viatja avui mateix per concentrar-se a Joanetes, a pocs quilòmetres d’Olot

Va marcar també els objectius per a aquest partit i per als pròxims: “Primer, deixar la porteria a zero. Després, quan marquem el primer gol, anar a buscar el segon, i després el tercer. En aquesta categoria, el primer gol t’afecta i el segon et mata.” Va afegir que “hem de ser sòlids darrere, crear ocasions de gol i aprofitar-les. Si falles sis ocasions a cada partit també t’afecta. Per què solem fer només un gol per partit? Amb les ocasions que aconseguim crear, n’hauríem de marcar dos o tres. És veritat que ens marquen gols, però si guanyes 1-3 les coses es veuen d’una altra manera. Hem de controlar les dos àrees”, va incidir el tècnic.

De la Copa va donar la pàgina per passada. “No vull parlar de la Copa. El passat, passat està” i tampoc va voler excusar-se en el mal arbitratge. “No, és una cosa que no m’ajudarà en el futur. Són coses que no puc controlar i, per tant, no ho comento”, va explicar. Sí que va destacar que, després del partit i malgrat la tensió que hi havia, “el comportament del Lleida, en un moment difícil, va ser exemplar, com sempre ho és”.

La plantilla es desplaçarà avui mateix i es concentrarà a les instal·lacions que Royal Verd té a Joanetes, a la Vall d’en Bas, una fet que Albadalejo va valorar molt positivament. “Ens va venir bé després d’una setmana de tres partits.”

tracking