SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça, a recuperar el liderat

Rep avui el Sevilla, que encapçala la classificació, amb l’objectiu d’aconseguir una victòria que el torni al primer lloc || Valverde assegura que té diverses alternatives per jugar de central

Valverde es va mostrar optimista davant d’una setmana en què es juga el liderat en Lliga i Champions.

Valverde es va mostrar optimista davant d’una setmana en què es juga el liderat en Lliga i Champions.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona rep avui al Camp Nou el líder de Primera, el Sevilla (20.45/Movistar Partidazo), amb l’objectiu de guanyar i desbancar l’equip sevillà de la primera posició. Els blaugranes han vist com el seu irregular inici de Lliga ha permès que el Sevilla arrabassi el liderat. En el seu últim enfrontament, a la Supercopa d’Espanya jugada a Tànger, a partit únic, el Barça es va emportar el títol contra el Sevilla remuntant amb gols de Gerard Piqué i Ousmane Dembélé el gol inicial de Pablo Sarabia.

El tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, va explicar que “hi ha prou al·licients en aquest partit com perquè donem una bona mesura, ens juguem recuperar el liderat i ens hi posarem. Aquest partit té moltes coses que ens hi fan pensar i estem mentalitzats per a això”, va assegurar.

Amb referència a la final de la Supercopa davant de l’equip de Pablo Machín, va dir: “Esclar que ho hem revisat, tenint en compte que el Sevilla està ara en una bona trajectòria. El Sevilla va començar rodat la temporada perquè va tenir partits de competició molt aviat. Ha canviat alguna cosa però sí que és alguna referència, no tota perquè han canviat jugadors, i tindran alternatives. No sabem com plantejaran el partit, però estem preparats per al que pugui venir”, va afegir.

Sobre l’exigent calendari que espera a l’equip, va comentar que “primer juguem contra el Sevilla, que és el líder i això és un moment diferent, ja que és la primera vegada des que vaig arribar que no som al capdavant de la classificació. Després ens juguem contra l’Inter el liderat del grup de la Champions. És una setmana bonica, intensa i tenim ganes d’afrontar-la”.

Amb problemes a l’eix de la defensa, amb les baixes per lesió d’Umtiti i Vermaelen, va dir que no pensa a fitxar al gener sinó a reforçar-se amb jugadors del filial. “En moments de necessitat hem de donar l’oportunitat als jugadors del filial, no penso ara en incorporacions a l’hivern sinó que em fixo en els del B per si poden donar-nos un cop de mà i, per què no, guanyar-se un lloc al primer equip”. i va dir tenir alternatives. “Han estat entrenant Oriol Busquets i Chumi, del B, i també tenim altres alternatives, com que pugui jugar Busquets o algun lateral dret de central.”

Contra la Cultural Leonesa a la Copa i l’Ebro jugarà amb el València El Barcelona s’enfrontarà amb la Cultural Leonesa, de Segona B, als setzens de final de la Copa del Rei, en el sorteig de la qual va entrar ahir per primera vegada. L’eliminatòria, a doble partit, es jugarà els dies 31 d’aquest mes i el 5 de desembre.

tracking