SEGRE

TENIS TAULA INTERNACIONAL

El Borges confia en el factor pista a l'ETTU Cup

Debuta avui davant del favorit, Nino Praha

Marc Duran, Joan Masip i Oriol Monzó, l’equip del CTT Borges.

Marc Duran, Joan Masip i Oriol Monzó, l’equip del CTT Borges.CTT BORGES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CTT Borges afronta avui com a organitzador el seu debut aquesta temporada a l’ETTU Cup, competició europea en la qual el club de les Garrigues ja és tot un clàssic. El CTT Borges va quedar exempt de la primera ronda, gràcies al seu rànquing, entrant directament en la segona, en la qual aquest cap de setmana tindrà com a rivals al Centre de Tecnificació de Tennis Taula de les Borges el Nino Praha de la República Txeca, el Juncal portuguès i el Team Poltava d’Ucraïna.

Els lleidatans afronten aquest eliminatòria amb la seua tripleta titular, Marc Duran, Oriol Monzó i Joan Masip, i amb l’objectiu de ser un dels dos primers d’aquest grup, per accedir així a la tercera ronda de la competició. El CTT Borges s’estrenarà davant de l’equip que, a priori, es perfila com el favorit per acabar en la primera posició, el Nino Praha txec. Aquest partit està previst avui a partir de les 14.00. Tot seguit es mesuraran els altres dos equips d’aquest grup, el Juncal portuguès i el Team Poltava.

El pressupost de l’organització d’aquesta ronda de l’ETTU Cup suposa al club aquesta despesa

La segona jornada serà a partir de les 19.00 i el Borges s’enfrontarà al Juncal que, en principi, hauria de ser el més assequible. Tot seguit juguen el Nino Praha i el Team Poltava. La tercera jornada serà demà diumenge, a les 10.00 i s’obrirà amb el partit que podria decidir la segona plaça, el que enfrontarà el CTT Borges i el Team Poltava. Tancarà la competició el duel entre el Nino Praha i el Juncal.

El pressupost per acollir aquest grup suposa al Borges una despesa d’uns 2.000 euros.

tracking