SEGRE

HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

Els dos minuts de la final europea, l'1 de novembre

Afecta Anna Ferrer, del Vila-sana, que avui inicia l’OK Lliga a casa

Plantilla del Vila-sana que afronta la temporada a l’OK Lliga.

Plantilla del Vila-sana que afronta la temporada a l’OK Lliga.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola femenina d’hoquei, de la qual forma part la jugadora del Vila-sana Anna Ferrer, es desplaçarà a Portugal el pròxim 1 de novembre, per jugar el minut i 45 segons que falten de la final del Campionat d’Europa femení. Aquest matx va ser ajornat dissabte passat, amb el marcador 2-3 a favor de l’equip espanyol, pels desperfectes provocats per l’huracà Leslie al pavelló de Mealhada en el tram final de l’encontre.

Les federacions d’Espanya i Portugal han arribat a un acord per jugar, l’1 de novembre, al matí i en un horari per confirmar, el temps que falta. Espanya en té prou amb l’empat per aconseguir el seu cinquè Europeu consecutiu.

L’entrenador del Vila-sana, Jordi Capdevila, explicava que “hem modificat la planificació d’entrenaments d’aquella setmana, per adaptar-nos millor a aquest nou desplaçament d’Anna Ferrer”, explica. El Vila-sana, que milita per segona temporada a l’OK Lliga femenina, afronta avui el primer partit de Lliga, rebent el Palau de Plegamans (19.30).

L’equip del Pla d’Urgell jugarà la segona jornada el dia 27 a la pista del Reus i el tercer partit serà el 3 de novembre, de nou a casa, davant del Liceo. Entremig, Anna Ferrer haurà d’afrontar l’esmentat desplaçament a Mealhada.

“Se’n van el dia 31 i, com que juguen l’1 al matí, a la tarda ja estaran a casa una altra vegada”, afegeix Capdevila. “L’entrenament de dijous l’hem passat a divendres, el dia abans del partit davant del Liceo, perquè afecti el menys possible.”

L’Alpicat obre avui la Lliga rebent el Barcelona B L’HC Alpicat obre avui la seua tercera temporada a la segona categoria de l’hoquei estatal, l’antiga Primera divisió, que ara passa a denominar-se OK Lliga Plata. L’equip, que continua entrenat per Xavi Roy, rep al seu pavelló del Parc del Graó el Barcelona B, en un partit que és previst que es jugui a les 20.00 hores.

tracking