SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“El triple de Kyei ens ha permès veure la llum”

Serna es va felicitar pel triomf però reconeix que els falta ser més regulars en el joc

Quintela, un dels homes clau ahir, intenta robar la pilota a Corrales davant de la mirada de Fall, que malgrat els problemes d’adaptació amb la màscara va fer un gran partit.

Quintela, un dels homes clau ahir, intenta robar la pilota a Corrales davant de la mirada de Fall, que malgrat els problemes d’adaptació amb la màscara va fer un gran partit.EL PERIÓDICO EXTREMADURA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna va poder rescabalar-se ahir de l’emprenyament que va agafar diumenge al perdre davant del Bilbao, encara que va reconèixer que l’equip no va estar gaire bé, especialment a la primera meitat. “Crec que l’inici del partit ha sigut dolent defensivament. Hem permès jugar fàcil a Rakosevic en les situacions de bloqueig directe que havíem treballat durant la setmana, anotant senzill. Després hem anat solucionant aquest problema, però ens ha entrat el joc interior que ens ha fet mal. Però sense estar bé ni darrere ni davant, perquè no hem estat fluids en atac, ens en hem anat amb cinc punts d’avantatge que ens ha donat un cert oxigen”, va assenyalar l’entrenador.

Quant a la segona part, el tècnic va comentar que va ser “una mica més del mateix. Estàvem una mica millor en la defensa de Rakosevic i del joc interior, però ha aparegut Corrales, que ens ha fet mal. No jugàvem malament en atac però no acabàvem d’anotar fàcil, i allà ens ha donat molta vida el rebot ofensiu, tant de Massine (Fall) com de Fernando (Sierra), que ens ha permès anotar cistelles”.

Serna va reconèixer que la clau va ser estar encertats en els moments precisos. “A l’últim quart, quan estàvem col·lapsats, ens hem trobat amb el triple d’Obi (Kyei) en el moment més crític del partit que ens ha permès veure la llum. Ells estaven anant-se’n amunt i aquest triple ha sigut el de la victòria. A partir de llavors és quan hem marcat la diferència final”, va apuntar el tècnic, que, d’altra banda, va afegir: “Estic molt content per la classificació, per les tres victòries, el que passa és que no acabem de ser tan regulars com m’agradaria, però estem en el camí.”

tracking