L'Alpicat, a un pas de la remuntada

Bona reacció després del 0-3 del Barça

Un jugador de l’Alpicat protegeix la bola contra la pressió d’un rival.

Un jugador de l’Alpicat protegeix la bola contra la pressió d’un rival.OSCAR MIRÓN

El Lleida.Net Alpicat va iniciar l’OK Lliga Plata amb una derrota en la seua pista davant del filial del FC Barcelona. L’equip que dirigeix Xavi Roy es va quedar a un pas d’igualar el partit, després d’haver d’anar a remolc pel 0-3 que va infligir el Barça B a la primera meitat, resultat amb què s’arribaria al descans. El segon equip barcelonista, que el mes passat es proclamava supercampió de Catalunya contra el Caldes (4-0) amb un conjunt ple de jugadors júniors i juvenils, va imposar la seua qualitat ahir a la nit a Alpicat.

De Rueda, per dos vegades, i Miguélez van posar en un avantatge més que notable els blaugranes, que arribaven al descans amb 0-3. Tanmateix, l’Alpicat va reaccionar amb empenta a la segona meitat i, encara que l’1-3 va ser ràpidament contestat amb l’1-4, després de transformar un penal cada equip, el cert és que els de Xavi Roy no es van rendir en cap moment. El 2-4 de Zilken donava esperances i el 3-4 de Joan Ramon Serret va arribar gairebé al final, però va ser insuficient.