HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Reacció sense premi

El Vila-sana obre la Lliga amb derrota contra el potent Palau de Plegamans, que va arribar a vèncer per 0-2 || Les de Jordi Capdevila van ser millors després del descans però els va faltar efectivitat

Una acció del partit entre el Vila-sana i el Palau de Plegamans disputat ahir.

Una acció del partit entre el Vila-sana i el Palau de Plegamans disputat ahir.JOAN GÓMEZ

El Vila-sana, que competeix per segona temporada a l’OK Lliga Femenina, va iniciar el campionat patint una derrota a casa ahir contra el Palau de Plegamans (1-2), un potent rival que va ser superior a les lleidatanes a la primera meitat, però aquestes van reaccionar després del descans i a punt van estar d’aconseguir puntuar després d’un desavantatge de 0-2.

Dos jugades aïllades van donar a l’equip barceloní un 0-2 que posava les coses molt difícils a les de Jordi Capdevila. Carla Fontdeglòria i Aina Florenza posaven per davant un Palau de Plegamans que, després del descans del partit, va veure com el Vila-sana reaccionava amb el gol de la xilena Cata Flores.

El Palau de Plegamans és un dels grans equips de la competició, la qual cosa va fer que el tècnic local Jordi Capdevila restés transcendència a la derrota. “Era un partit en el qual podien escapar-se els tres punts perquè el Palau està entre els tres millors equips de l’OK Lliga. Tanmateix, em quedo amb el fet que hem sabut reaccionar a la segona part i hem estat ficats al partit fins al final. Hem sabut competir i jugar de tu a tu a un gran equip. No s’ha de fer una muntanya d’aquesta derrota, ja que es tracta del primer partit i davant d’un rival complicat”, va explicar Capdevila.

La pròxima jornada, el Vila-sana visitarà la pista del Reus en un partit que es disputarà dissabte a les 21.00 hores. El següent partit a casa tindrà lloc el 3 de novembre, i serà davant del Liceu. Per una altra banda, la portera Anna Ferrer jugarà el que falta de la final europea.