El Borges treu un punt en un partit que mereixia els tres

El Vista Alegre va aconseguir el definitiu 2-2 al temps afegit

Joel, amb la pilota davant d’un contrari, ahir contra el Vista Alegre.

Joel, amb la pilota davant d’un contrari, ahir contra el Vista Alegre.ÁREA 11

El Borges va treure un punt de Can Vinader en un partit en el qual va merèixer emportar-se els tres (2-2). Al començament, la pilota va circular sobretot per la zona mitjana, i amb més aproximacions locals, encara que sense perill. Tanmateix, l’1-0 va arribar en el minut 26, amb una bona rematada de cap de Víctor Muñoz, a la sacada d’un córner.

Deu minuts després, no obstant, després de l’execució d’una falta a la frontal a favor del Borges, l’àrbitre va assenyalar penal per mans –de Faura, que va ser expulsat– i Joan Torné va aconseguir l’empat. Els locals van tenir una nova ocasió abans del descans, però amb l’empat se’n van anar els futbolistes als vestidors.

Al 37, el Borges va obtenir l’1-1 de penal, en una jugada en què el defensa local Faura va ser expulsat

Tot just començat el segon temps, el Borges es va avançar amb un gol de cap de Riki després d’una bona triangulació entre Ramonet i Joel. Poc després, al minut 53, Xammar va haver de lluir-se en un xut a boca de canó, enviant la pilota a córner quan ja es cantava l’empat. Al minut 60, l’àrbitre va anul·lar un gol a Llorens després una pilota al pal de Joel. També la van tenir Eudald, en un parell d’ocasions, i Sergey i Soriano en un contraatac, però finalment, en l’afegit (92’), el Vista Alegre va aconseguir el gol de l’empat definitiu, aprofitant Hidalgo una sèrie de rebutjos a l’àrea de Xammar, pispant dos punts a un Borges que va merèixer més per ocasions i per joc.