LLIGA FEMENINA CADÍ LA SEU - PERF. AVENIDA

El Cadí no pot contra el campió

L’equip de l’Alt Urgell va plantar cara al Perfumerías Avenida durant el primer quart || Va acabar caient per 29 punts

Andrea Vilaró intenta escapar-se de la pressió d’Erin Eldebrink, jugadora del Perfumerías Avenida.AGUSTÍ PEÑA

El Cadí no va poder ahir contra el Perfumerías Avenida, campió de la Lliga Femenina, i va encaixar la primera derrota de la temporada (53-82) després d’un partit en el qual només va plantar cara al primer parcial. Les salamanquines van acabar mostrant la seua versió més demolidora, i van superar les de l’Alt Urgell per 29 punts, massa càstig per a l’equip de Canut. Les lleidatanes van arribar a dominar durant el primer acte i després d’un triple de Díaz es van situar 13-8 quan encara no s’havia arribat als 5 minuts de joc. Tanmateix, la maquinària de l’Avenida va començar a funcionar i en un instant va firmar un parcial de 0-10, i deixava clara la seua condició de favorit. Tanmateix, el Cadí es va mantenir dins el partit i Irati Etxarri va tancar el primer quart amb dos tirs lliures per al 15-18. La sortida en bloc de l’Avenida al segon quart va fer que assolís la barrera dels 10 punts de diferència (15-25), una ratxa que va tallar el Cadí amb dos triples consecutius de Kraker, una de les jugadores més destacades del partit. Però els dos llançaments exteriors van rebre resposta. Arrojo i Asurmendi, dos ex del Sedis, van tornar a situar els 10 punts de marge i la diferència va començar a pujar gradualment fins a arribar als 16 punts poc abans del descans amb el 24-40. El Cadí la Seu encara va poder retallar per anar-se’n cap als vestidors amb un marcador de 28-40.

El tercer quart va ser l’únic que va poder guanyar el conjunt lleidatà, malgrat que el Perfumerías Avenida va arribar a situar-se amb 18 punts d’avantatge després del 35-53 d’Elonu. Un últim parcial favorable a les urgellenques va fer que mantinguessin l’esperança, encara que fos mínima, de sorprendre als últims deu minuts (44-55). Però va ser un miratge fugaç, ja que les salamanquines van firmar un parcial de sortida de 0-7 per acabar amb qualsevol dubte. Givens va mostrar la seua capacitat atlètica, que només va poder frenar Vilaró amb un triple per al 53-70. Quan semblava que la diferència final s’acostaria als 15 punts, l’Avenida encara va fer una última escomesa, un cop a la moral del Cadí, ja que va tancar el matx amb un parcial de 0-12 que va augmentar les diferències fins als 29 punts del marcador final (53-82). Les lleidatanes visitaran dissabte (18.30 hores) la pista del Gernika, un dels equips que han començat la Lliga sumant tres victòries consecutives.