SEGRE

TENIS TAULA ETTU CUP

El CTT Borges obté la classificació per a vuitens de l'ETTU Cup

Oriol Monzó va superar Mykyta Ruban al partit inicial.

Oriol Monzó va superar Mykyta Ruban al partit inicial.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CTT Borges Grup Vall va aconseguir ahir la classificació per a vuitens de l’ETTU Cup com a segon de grup amb la victòria per la via ràpida amb el TT Team Poltava d’Ucraïna (3-0).

Els lleidatans van debutar a la segona ronda de la competició amb un triomf contra el Nino Praha txec (2-3) i una derrota amb el Juncal portuguès (3-1) a la jornada inaugural, situació que els obligava a guanyar el partit d’ahir per assegurar-se el pas a la següent ronda.

Oriol Monzó obria el marcador guanyant el primer partit amb el visitant Mykyta Ruban per un ajustat 3-2 (11-7, 11-4, 8-11, 5-11, 6-11). Al segon partit, Marc Duran també guanyava el seu rival, Gennadzz Zaklandyz, pel mateix resultat de 3-2 (11-8, 3-11, 11-7, 7-11, 5-11), en un partit molt irregular per part dels dos contrincants.

Finalment, Joan Masip, guanyava Oeksandz Kovalov per un contundent 3-0 (11-5, 11-6, 11-3) per posar també el 3-0 en el marcador general, que va sentenciar el partit a favor dels de les Garrigues. D’aquesta manera, el Borges Blanques aconsegueix el pas a la següent ronda de l’ETTU Cup com a segon de grup.

A l’altre partit de la jornada del grup C, el Nino Praha en va batre 3-0 el Juncal i va aconseguir també la classificació per a la següent fase de l’ETTU Cup al quedar campió de grup.

tracking