SEGRE

TEMPS EXTRA ATLETISME

Gambades entre vinyes

Paul Iacob i Carolina Ruiz, guanyadors absoluts de la V Cursa entre Vinyes del Celler Tomàs Cusiné || Tots els beneficis de la prova eren per a la Fundació Catalana de Lupus

El podi amb els guanyadors de les diferents categories.

El podi amb els guanyadors de les diferents categories.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Paul Iacob, a la categoria masculina, i Carolina Ruiz, a la femenina, van ser els guanyadors absoluts de la V Cursa entre Vinyes del Celler Tomàs Cusiné, que tenia una distància de catorze quilòmetres, i que compta amb un vessant solidari, ja que tots els beneficis recollits a la prova són destinats per a la Fundació Catalana de Lupus.

El lupus és una malaltia autoimmune, és a dir, el mateix sistema immunitari ataca les cèl·lules i teixits sans per error. Això pot danyar moltes parts del cos, incloent-hi les articulacions, la pell, els ronyons, el cor, els pulmons, els vasos sanguinis i el cervell.

Pel que fa a la distància curta, de set quilòmetres i mig, els vencedors de la cursa van ser Albert Salvadó i Núria Cornadó. La prova, organitzada pel Celler Tomàs Cusiné i l’ajuntament del Vilosell, va comptar amb una participació de més de 300 corredors i 50 voluntaris dins d’una oferta que, a més de les dos carreres anteriorment esmentades (la de 7,5 quilòmetres podia fer-se també com una caminada), incloïa proves infantils.

Aquesta prova va començar a les 9.30 hores des de la plaça de Sant Sebastià del Vilosell i, de forma paral·lela, el programa d’activitats incloïa per a tots els participants visites guiades als cellers de Tomàs Cusiné, així com un tast dels seus millors vins.

El podi amb els guanyadors de les diferents categories.

El podi amb els guanyadors de les diferents categories.SEGRE

tracking