L'Angulària demostra la seua fortalesa

Els jugadors de l’Angulària toquen la pilota davant la pressió rival.

Els jugadors de l’Angulària toquen la pilota davant la pressió rival.SEGRE

L’Angulària va golejar el Butsènit dominant de principi a fi i segueix sent líder una jornada més. El partit va començar ja de cara per als locals quan O. Ximénez va anotar el primer (1-0, 25) i, pocs minuts després, Rodríguez va sumar el segon, que donava tranquil·litat als locals abans d’arribar al descans (2-0, 42).

A la segona meitat, el duel va seguir amb la mateixa dinàmica que a la primera, ja que els locals dominaven amb claredat al terreny de joc.

Segués va ampliar l’electrònic al cap de pocs minuts de tornar al terreny de joc (3-0, 53) i Rodríguez, anotant el segon gol, sentenciava el partit amb el quart (4-0, 59), fet que deixava el Butsènit molt tocat moralment.

Per si fos poc, als compassos finals, Bia era expulsat i deixava el Butsènit amb deu, cosa que feia més impossible capgirar el marcador i inapel·lable la victòria de l’Angulària.

Després de sumar els tres punts, l’Angulària segueix líder amb dinou punts, a tres de distància de l’Oliana, la Seu d’Urgell i Solsona B, i per la seua banda el Butsènit es queda a la catorzena posició amb un total de sis punts, a prop dels llocs de descens.