ATLETISME COMPETICIONS

Martínez i Andreu guanyen la Mitja Marató de Mollerussa

La cita atlètica va atreure prop de 800 atletes a la capital del Pla d’ Urgell

La guanyadora en categoria femenina, Laia Andreu. 			 Un grup d’atletes als primers instants de la cursa.

La guanyadora en categoria femenina, Laia Andreu. Un grup d’atletes als primers instants de la cursa.JR TARRAGÓ

David Martínez (Avinent Manresa) i Laia Andreu (CA Granollers) es van adjudicar ahir la 31a edició de la Mitja Marató de Mollerussa, que va atreure un total de vuit-cents atletes. A més de la mitja marató, la jornada també va comptar amb una prova de cinc quilòmetres, que va tenir Víctor Puyuelo i Jone Zabaleta com a vencedors. Martínez va tardar 1.07.36 a completar el recorregut, que va ser urbà i va creuar les avingudes del Canal i la Pau de la capital del Pla d’Urgell i va arribar al terme municipal de Golmés. El segon a creuar la línia de meta va ser José Manuel Vieito (Atletisme SAR Vermú Petroni), amb un crono d’1.08.22, i per la seua part el tercer a arribar va ser Ricard Pastó (Xafatolls), amb un registre d’1.08.47. Així, no es va aconseguir batre el rècord de la prova, fixat en 1.05.14, que atorgava un premi en metàl·lic de 500 euros. En categoria femenina, Andreu es va imposar amb un registre d’1.18.08, seguida per Recuerdo Arroyo (Triarii), segona amb un crono d’1.27.31, i Anna Artal (CE Sanlòria), tercera amb 1.27.51.

Quant a la prova de 5 quilòmetres, el vencedor masculí va ser Víctor Puyuelo (CA Oroel Jaca) amb 15.18, de seguit per Ramón Linares (CA Granollers), segon amb 15.35, i de Khalid Kharbouch (Avinent Manresa), tercer amb 16.02, i per la seua banda en dones va guanyar Jone Zabaleta (At. Sant Sebastià) amb 17.53 de seguida per María Bertrán (Esports Truga), segona amb 20.56, i per Roser Xipell (Corre i Vola), tercera amb 21.05. Aquesta va ser la tercera prova del circuit Mitges de Ponent, organitzada per l’Associació Atètica Xafatolls i el consistori de Mollerussa. L’activitat, tanmateix, ja va començar dissabte amb les proves infantils que van atreure uns 250 nens i nenes al parc municipal.