Un penal condemna el Tàrrega

El Gavà va aconseguir la igualada als últims minuts gràcies a una pena màxima que només va veure el col·legiat || Els de l’Urgell continuen sense trobar el camí per sumar els tres punts

Un jugador de la UE Tàrrega intenta passar una pilota entre dos defensors rivals durant el partit.XAVIER SANTESMASSES

Polèmic i injust repartiment de punts al Municipal Joan Capdevila de Tàrrega entre el conjunt blaugrana i el Gavà, en un partit en el qual els visitants van aconseguir el gol de l’empat després d’un penal inexistent a dos minuts per al final. El matx va començar amb un Tàrrega que va mostrar un joc millor que el del rival, creant ocasions de perill que tan sols la falta de punteria i el porter visitant van evitar que pugessin en el marcador. Als primers minuts del duel van ser Joni i Alberto, i més tard Sylla, els que van poder avançar els de l’Urgell. Però no va ser fins al 35, quan Joni va aconseguir tocar una pilota dins de l’àrea visitant després d’un mal rebuig del Gavà per posar l’1-0 en el marcador. Poc després del primer gol, Solé va poder aconseguir el segon amb un bon xut des del centre del camp que va buscar sorprendre el porter visitant però que va sortir una mica desviat. Amb l’1-0 i amb la sensació de controlar el partit per part dels locals, es va arribar al descans. Malgrat el domini en el joc, el conjunt local va encarar els vestidors amb cert malestar cap al col·legiat per algunes accions no assenyalades que la banqueta local va considerar que havien de ser sancionades.

A la represa, la UE Tàrrega va seguir buscant el gol que li donés més tranquil·litat. Primer va ser Sylla i després Salinas els que van tenir l’oportunitat de marcar, però les rematades van sortir lluny de la porteria visitant, igual que les ocasions de Jorge o Vargas passat el minut 70. Quan ja s’assaboria la victòria local, va arribar la jugada de la discòrdia. En una de les poques ocasions del Gavà, l’àrbitre va decretar penal en contra del Tàrrega en una jugada que únicament va veure el col·legiat i en la qual la banqueta local va demanar targeta groga per simulació.

El Gavà va aconseguir transformar el penal per posar l’1-1 a l’electrònic, cosa que deixava la UE Tàrrega amb la mel als llavis i sense una merescuda victòria. Després d’aquest resultat, el Tàrrega tan sols ha aconseguit sumar cinc punts amb una victòria, dos empats i cinc derrotes en les vuit jornades que s’han disputat fins al moment.