EL MILLOREL PITJOR

Volen els primers punts

El Mollerussa es manté invicte però trenca una ratxa de sis victòries seguides a l’empatar amb el Lleida B || Els locals van dominar però no van poder contra un filial que agafa una mica d’aire

Un jugador del Mollerussa i un altre del Lleida lluiten per la bimba ahir durant el derbi.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa i el Lleida B van firmar taules en un derbi que van dominar els del Pla d’Urgell, que es mantenen líders invictes de la categoria –amb un partit menys– malgrat deixar-se els seus punts de la temporada davant d’un filial blau que segueix antepenúltim, en zona de descens, però a un sol punt del Balaguer, el primer equip que se salvaria.

Els locals van portar el pes del partit i van ser dominadors en el seu conjunt, davant d’un rival, el de Jordi López Mena, que va esperar les seues oportunitats per treure alguna cosa positiva. Malgrat tenir el partit sota control i imposar el seu ritme, el Mollerussa amb prou feines va gaudir d’algunes ocasions aïllades, d’Eric, Delgado, Álvaro i de Putxi de falta, que no van fer que el marcador patís alteracions abans del descans. Per part del Lleida B, només un xut de Soldevila en el minut 41 va posar a prova els reflexos de Joan Marc.

Després del descans, el Mollerussa va donar entrada a Edu Raya i també va guanyar profunditat per les bandes, la qual cosa va ajudar a generar més ocasions. En aquest context va arribar el gol que obria el marcador, obra precisament de Raya, que va rematar a l’àrea petita una centrada d’Álvaro, que havia guanyat un un contra un al seu marcador (1-0). L’alegria va durar poc als de Josep Maria Turull, ja que dos minuts després (52’), en una sacada de banda, Raúl Feher va enganxar la pilota a la frontal de l’àrea i amb una espectacular volea va enviar la pilota a l’escaire, impossible d’abastar per a Joan Marc (1-1).

Amb l’empat i amb quaranta minuts de partit al davant, el Mollerussa es va bolcar a l’atac davant d’un Lleida B ben posicionat i amb un Víctor excel·lent, no podent concretar cap de les ocasions que va tenir per mitjà de Tàpies, Álvaro i Edu Raya.