SEGRE

MOTOCICLISME ENDURO

Quart títol estatal per a Jaume Betriu

Va amb Espanya al Mundial Sis Dies

Jaume Betriu celebra un nou títol estatal amb la resta de l’equip.

Jaume Betriu celebra un nou títol estatal amb la resta de l’equip.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Jaume Betriu ha conquerit el quart títol consecutiu de campió d’Espanya d’enduro, aquesta vegada de la categoria d’E2, malgrat ser desqualificat diumenge passat a l’última prova del certamen disputada a Conca. El pilot de Coll de Nargó va rebre una penalització al cap de mitja hora d’iniciar-se la cursa per haver violat, segons l’organització, un punt de passada. Per sort per a Betriu, el seu màxim rival per al títol d’E2, l’andalús Cristóbal Guerrero, també va ser desqualificat pel mateix motiu, per la qual cosa la classificació final de la categoria va quedar com estava, amb el lleidatà campió per 21 punts d’avantatge.

“No sé realment què va passar perquè quan vam passar, el controlador de la zona ens va dir que ho havíem fet de forma correcta, però al final tant Cristóbal com jo teníem una penalització, que normalment és de temps, no per desqualificar-te”, va apuntar Betriu, que es va assabentar de la decisió després d’haver creuat la línia de meta a la segona posició absoluta, només superada per Josep Garcia, amb qui es disputava el títol escratx. Ara Betriu començarà a preparar els Sis Dies Internacionals, el Mundial oficiós de països que aquest any es disputa a Xile a partir del dia 5 de novembre.

Per una altra banda, els germans Ramon i Jordi Quer, de Juneda, van acabar la participació en l’Estatal d’Enduro 3 en segona i tercera posició, respectivament.

Podis lleidatans a la penúltima cita del Nacional de trial El motociclisme lleidatà va aconseguir dos podis a la penúltima cita del Campionat d’Espanya de trial, que es va disputar diumenge passat a la localitat madrilenya de Becerril de la Sierra. El veterà Francesc Recio va sumar la quarta victòria consecutiva en TR3 i es manté segon de la general, mentre que Roger Casas va pujar per tercera vegada aquesta temporada al podi de la categoria cadet, en aquest cas al tercer calaix, de manera que es manté quart en el campionat, a tan sols sis punts del tercer lloc.

tracking