SEGRE

Larrosa exigeix al Lleida Esportiu que condemni la violència i que una directiva es retracti per acusar-lo de demagog

Els incidents van tenir lloc després del partit, als voltants de l'estadi.

Larrosa exigeix al Lleida Esportiu que condemni la violència i que una directiva es retracti per acusar-lo de demagogJordi Echevaria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha afirmat aquest migdia que el seu cap de gabinet citarà demà al seu despatx al president del Lleida Esportiu per exigir-lo que el club condemni sense pal·liatius la violència després que seguidors del Lleida agredissin a almenys un mosso després del partit contra l’Hèrcules. Així mateix, ha citat al club i a la seua directiva Montse Balaguer a retractar-se de les declaracions a través de twitter en les que qualifica de "demagoga, irresponsable i esbiaixat" un tuit de Larrosa en el qual aquest lamentava els incidents succeïts després del partit i confiava en la ràpida recuperació dels agents dels Mossos agredits.

"Lamento profundament les declaracions de la directiva del Lleida, que trobo absolutament inacceptables, i per això el meu cap de gabinet ha citat el president del Lleida per aclarir que és el que troba de demagògia aquesta senyora en unes declaracions de l’alcalde que només condemnen uns fets violents. Ho trobo absolutament insòlit, per no dir indecent", ha manifestat Larrosa en declaracions a SEGRE, i ha recordat que és una directiva "d’un club sostingut per les finances públiques". L’alcalde ha insistit que "hi ha una cosa que és respecte i cortesia institucional, i a aquestes hores ni el club no ha condemnat aquests fets violents lamentables ni ella s’ha retractat de les seues paraules".

tracking