SEGRE

ESPORTS

El Reial Madrid necessita un acord amb la Federació belga per fitxar Martínez

Martínez és un dels noms que sonen com a possible successor de Julen Lopetegui a la banqueta del Reial Madrid

Robert Martínez, entre els finalistes al premi The Best

Robert Martínez, entre els finalistes al premi The Best

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid haurà d’arribar a un acord amb la Federació belga (Unión Real Belga de Societats de Futbol-Associació) si vol fitxar com a entrenador el seleccionador de Bèlgica, Roberto Martínez, que té contracte fins 2020 com a tècnic dels "Diables Rojos".

Així ho ha indicat avui a Efe un portaveu de la Federació, que va evitar fer comentaris sobre les clàusules que poguessin alliberar anticipadament dels seus compromisos contractuals a Martínez, que va portar Bèlgica a la tercera posició del recent Mundial de Rússia, el seu millor resultat en la història.

"No fem comentaris sobre els contractes que la Federació tingui amb els seus col·laboradors i que considerem com a matèria privada. Si un club volgués contractar al senyor Martínez hauria primer d’arribar a un acord amb la Federació belga de futbol", va declarar el portaveu Stefan Van Loock.

Martínez, de 45 anys i exentrenador de l’Everton, del Wigan i del Swansea City en el futbol anglès, és un dels noms que sonen com a possible successor de Julen Lopetegui a la banqueta del Reial Madrid, ja que ocupa provisionalment el fins ara responsable del filial Real Madrid Castilla, Santiago Solari.

tracking