SEGRE

HANDBOL ESPORT DE BASE

Lliçó d'esportivitat

El tècnic del Pardinyes cadet demana a l’àrbitre que concedeixi a l’equip rival un gol que no havia validat || El col·legiat no va veure que la pilota havia entrat

L’equip cadet de l’Handbol Pardinyes amb el seu entrenador, Lluc Aumatell, dret primer per la dreta.

L’equip cadet de l’Handbol Pardinyes amb el seu entrenador, Lluc Aumatell, dret primer per la dreta.HANDBOL PARDINYES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En el món de l’esport guanyar no ho és tot i menys encara en categories de formació. L’equip cadet de l’Handbol Pardinyes va donar tota una lliçó d’esportivitat el cap de setmana passat al demanar el seu entrenador, Lluc Aumatell, a l’àrbitre que concedís un gol a un jugador del Sant Joan Despí B, després que el col·legiat no l’hagués validat al pensar que la pilota no havia entrat a la porteria. Amb aquest gol, l’acció del qual va ocórrer a la primera part, el rival dels lleidatans es posava amb un avantatge de dos gols en el marcador, encara que al final l’Handbol Pardinyes va acabar guanyant el partit per 20-22. Tant el tècnic local com l’àrbitre van felicitar Aumatell pel gest.

“El que va ocórrer va ser que la pilota va tocar al ferro interior que hi ha a l’escaire de la porteria i va sortir rebotada. L’àrbitre no va apreciar que havia sigut gol, però li vaig indicar que sí que havia entrat la pilota. Estem en formació i si som un club que apostem pels valors hem de demostrar-ho en aquests casos”, assenyala Lluc Aumatell, un jove de 22 anys de Rubí que estudia a l’Inefc de Lleida i és jugador de l’equip sènior, la qual cosa compagina entrenant aquest any el cadet al costat d’Albert Barrufet. Aquest últim va protagonitzar la temporada passada un altre gest de fair play amb l’equip cadet a l’alinear només 6 jugadors en un partit quan el conjunt rival, que havia vingut amb els 7 justos, en tenia un de lesionat.

L’Handbol Pardinyes, fundat el 1993 i que compta amb prop de 200 jugadors i jugadores, va arrancar fa dos temporades el programa Esport amb valors (després d’un projecte pilot inicial amb l’equip sènior) en el qual es fomenta el joc net i el No a la violència, es treballen les relacions socials, el creixement personal i la intel·ligència emocional, implicant jugadors, tècnics, directius, pares i massa social en general. Els responsables que van posar en marxa Esport amb valors són Txema del Rosal, Javier Alegre i Isaac Caballero i treballen amb jugadors i tècnics a través de tallers pràctics i conferències.

tracking