SEGRE

ESPORTS

Detingut el vicepresident de la Federació Espanyola de Futbol, el lleidatà Andreu Subies

En una operació de la Guàrdia Civil per suposades irregularitats en l'adjudicació de contractes

El lleidatà Andreu Subies està des del 2011 al capdavant de la Catalana de Futbol.

El lleidatà Andreu Subies està des del 2011 al capdavant de la Catalana de Futbol.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha registrat la seu de la Federació Catalana de Futbol a Barcelona, en una operació en la qual ha detingut dos persones en el marc d’una peça separada del "cas Villar". Un dels arrestats és el lleidatà Andreu Subies, expresident de la Catalana i actual vicepresident de la Federació Espanyola de Futbol.

Segons han informat a Efe fonts de la investigació, l’operació duta a terme aquest dimarts per la Guàrdia Civil deriva de la investigació sobre el saqueig milionari, d’almenys 45 milions d’euros, a les arques de la Real Federación Española de Fútbol durant el mandat de l’expresident de l’entitat Ángel María Villar.

Villar, que va ser detingut per la Guàrdia Civil el juliol de 2017, va ser a presó provisional per aquest cas, encara que va quedar en llibertat amb càrrecs als deu dies després de dipositar una fiança de 300.000 euros.

Els agents, que avui han practicat dos detencions i continuen registrant la seu de la Federació Catalana de Futbol, investiguen l’ús dels diners per part dels anteriors directius de l’entitat.

tracking