SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Larrosa exigeix disculpes a Montse Balaguer

L’alcalde reitera que encara espera que la directiva del Lleida Esportiu Montse Balaguer li presenti excuses per dir-li demagog || El club al·lega que és un tema particular entre les dos persones

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ahir a les instal·lacions de la UE Bordeta, davant d’un mural amb el decàleg pel ‘fair play’.

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ahir a les instal·lacions de la UE Bordeta, davant d’un mural amb el decàleg pel ‘fair play’.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La crisi institucional entre la Paeria i el Lleida Esportiu es manté oberta. L’alcalde, Fèlix Larrosa, va exigir ahir, durant una visita a les instal·lacions de la UE Bordeta, que Montse Balaguer, directiva del Lleida, li presenti les seues excuses, després que tots dos mantinguessin una polèmica a través de la xarxa social Twitter arran de l’agressió que van patir dos mossos després del partit Lleida-Hèrcules. L’alcalde va fer un tuit condemnant l’agressió, cosa a la qual va respondre dos vegades la directiva del club. En un primer tuit matisava que l’agressió havia estat al carrer i no a l’interior de l’estadi i, en el segon titllava l’alcalde de “demagog” i “irresponsable” pel seu comentari.

Va lamentar “aquesta posició esquiva d’un club de referència, com és el Lleida, que no surti directament a condemnar uns fets, que m’és indiferent on s’hagin produït, tant dins del camp com fora, es produeixen amb motiu d’una pràctica esportiva”.

Larrosa afirma que ha rebut “desenes” de trucades i missatges de suport de pares de la base

L’alcalde va aplaudir que el president, Albert Esteve, sí que ho fes a través d’unes declaracions a SEGRE. “He llegit que ha fet declaracions en aquest sentit, condemnant la violència i les agressions, cosa de què m’alegro.” I va afegir que Esteve “no es responsabilitza d’aquestes declaracions, que considera fetes a títol personal i he llegit que ella diu que jo tinc el seu telèfon; llavors ella també deu tenir el meu”.

Va insistir que “encara espero que s’excusi, perquè no són decents aquestes declaracions i si les ha fet a títol personal no puc perdre de vista que assumeix una responsabilitat dins d’un club esportiu de la ciutat i per tant alguna explicació crec que em mereixo. Em sembla que per a la ciutadania en general ha quedat clar quins eren les declaracions que feia l’alcalde condemnant la violència i sembla que l’única persona que no ho ha entès és ella”, va valorar el paer.

Va defensar que el seu tuit no era “ofensiu” cap a ningú i que espera “un mínim respecte, tant de caràcter institucional com personal”, i va explicar que “he rebut desenes de trucades i missatges de pares i mares que tenen els seus fills a la base del Lleida que donen suport a les manifestacions de l’alcalde”.

Per la seua part, Esteve va reiterar ahir a aquest diari la seua condemna dels fets i va recordar que “tenim tolerància zero amb la violència, com demostra el treball que vam fer per disposar d’un reglament de règim intern” i va confirmar que des del seu punt de vista la polèmica “és un tema particular entre aquestes dos persones. El club no hi té res a veure”.

D’altra banda, els Mossos continuen investigant l’agressió que van patir dos agents dissabte passat després del partit. Està prevista en les pròximes hores una reunió amb responsables del club, mentre estan prenent declaració a testimonis de les agressions i revisant les cintes de les càmeres que hi ha al lloc dels fets. Una persona va ser identificada i denunciada el mateix dissabte, però no seria l’agressor.

tracking