SEGRE

PIRAGÜISME ESLÀLOM

Díez-Canedo busca instal·lacions al Japó per als entrenaments

Amb la resta de tècnics de la selecció estatal

Guillermo Díez-Canedo, tercer per l’esquerra, durant una reunió a la ciutat d’Oshu.

Guillermo Díez-Canedo, tercer per l’esquerra, durant una reunió a la ciutat d’Oshu.RFEP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La delegació de l’equip estatal de piragüisme, composta per Ekaitz Saies, director tècnic de la Federació Espanyola de piragüisme, i els tècnics Miguel García, Marcel Galván i el lleidatà Guillermo Díez-Canedo, responsable de l’eslàlom, van iniciar ahir una visita al Japó per buscar instal·lacions on l’equip espanyol pugui entrenar-se durant els mesos previs als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. El programa de la comitiva va començar amb una recepció amb l’alcalde de la ciutat d’Oshu, Masaaki Aihara, i el president de la Federació Japonesa i Confederació Asiàtica, Shoken Narita. Oshu, situada a uns 500 quilòmetres de Tòquio, podria ser el lloc d’entrenament de l’equip estatal, ja que compta amb un canal d’eslàlom i també amb una pista d’esprint, especialitat en la qual té previst competir el lleidatà Saül Craviotto.

Demà la delegació espanyola visitarà a Tòquio les instal·lacions de la Vila Olímpica i divendres té prevista una visita a Kyoto per buscar un lloc amb aigua salada i un vent similar al que hi haurà a Tòquio durant els Jocs Olímpics.

La ciutat d’Oshu, a 500 km de Tòquio, compta amb un canal d’eslàlom i una pista d’esprint

Mentrestant, els palistes olímpics Maialen Chourraut i Saül Craviotto van compartir diumenge la conferència de clausura del setè Congrés d’Entrenadors de Piragüisme d’Aigües Tranquil·les i primer d’Eslàlom, que es va celebrar a la localitat de Catoira (Pontevedra) amb l’assistència de 300 participants d’una quinzena de països.

Craviotto va destacar durant el congrés el “nivell brutal de pressió” a què estan sotmesos els esportistes, i també el “risc de frustració i depressió a què estan exposats”, alhora que va suggerir “lluitar fora de la zona de confort, que és on realment s’aconsegueix l’èxit”.

tracking