BÀSQUET NBA

Klay Thompson anota 14 triples amb els Warriors i bat el rècord de l'NBA

Klay Thompson celebra un dels seus 14 triples amb els Warriors.

Klay Thompson celebra un dels seus 14 triples amb els Warriors.GOLDEN STATE WARRIORS

Klay Thompson va batre la matinada de dilluns a dimarts un rècord històric de l’NBA a l’anotar 14 triples en la victòria dels Warriors amb els Bulls (124-149), registre amb què va superar el del seu company Stephen Curry (13). Thompson va protagonitzar un espectacular primer quart amb 6 de 7 en tirs exteriors i 22 punts. Lluny de relaxar-se, el californià va anotar el desè triple a l’equador del segon parcial. Agafats a la seua punteria, els Warriors van arribar al descans amb 92 punts, la segona millor marca de la història, només darrere dels 107 dels Suns el 1990. Malgrat que un xoc amb un company li va provocar un tall al front, Thompson no va perdre la punteria i a falta de 5 minuts per acabar el tercer quart va assolir els 14 triples tirant just davant de Curry, que no va dubtar a celebrar-ho. Finalment, el nou plusmarquista va acabar amb 52 punts en 27:33 minuts i un 14/24 en tirs de tres. D’altra banda, Doncic va aportar 31 punts en la derrota dels Mavs amb els Spurs de Pau Gasol (113-108) i Ibaka se’n va anar als 30 en el seu partit amb els Raptors.