SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

La plantilla del Lleida condemna la violència

Els Mossos tenen molt avançada la investigació per localitzar els agressors

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del Lleida Esportiu va condemnar ahir les agressions que van patir dissabte passat dos agents dels Mossos a l’acabament del partit davant de l’Hèrcules, quan provaven d’evitar que les dos aficions s’enfrontessin a Fleming, mentre que els seguidors alacantins es dirigien als seus autocars. Álex Albístegui es va mostrar molt contundent: “Sense cap dubte condemnem aquest tipus d’actes, que no tenen lloc en cap àmbit de la vida, però molt menys en el futbol, que està per passar-ho bé i disfrutar. Mai es pot justificar una cosa així, hagi succeït el que hagi succeït al camp. El nostre rebuig més absolut a aquest tipus de coses”.

A aquesta condemna es va unir el seu company Tano Bonnín. “El futbol és per a la diversió de tothom, així que la violència no hi té lloc, sobretot quan som referents per als més petits.”

Els Mossos ja tenen molt avançada la investigació per identificar als autors de les agressions als agents, així com els que van participar en la baralla. Les indagacions se centren en un grup concret d’aficionats. Investiguen si eren al lloc dels fets.

El mateix dissabte van ser identificats dos aficionats, almenys un dels quals va ser denunciat. Als autors materials de l’agressió se’ls podria imputar atemptat contra agents de l’autoritat, a més d’exposar-se a sancions econòmiques i la prohibició d’accedir a recintes esportius per part de la Comissió contra la Violència.

El club des del primer dia va assenyalar que en el cas que es confirmi que algun dels implicats són socis, s’aplicarà el que es preveu al reglament de Règim Intern que indica, per als casos més greus, l’expulsió com a abonats per un període concret de temps.

La plantilla, per la seua part, continua preparant el partit de diumenge a Castelló.

Alpha Bakayoko, el jugador més jove a marcar tres gols

Alpha Bakayoko està sent un dels protagonistes del Lleida aquesta temporada i, amb 19 anys, 2 mesos i 11 dies, s’ha convertit en el jugador més jove a marcar tres gols amb el Lleida, superant així l’anterior registre, que tenia Pere Milla amb 20 anys i 6 dies.

Álex Albístegui saluda l’afició del Lleida a l’acabament del partit contra l’Hèrcules.

Álex Albístegui saluda l’afició del Lleida a l’acabament del partit contra l’Hèrcules.JORDI ECHEVARRÍA

tracking