SEGRE

TENIS COMPETICIÓ

Nadal es retira del torneig de París per lesió i cedeix el número 1 a Djokovic

Nadal, ahir durant la roda de premsa a París.

Nadal, ahir durant la roda de premsa a París.EFE/IAN LANGSDON

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tenista espanyol Rafa Nadal es va retirar ahir del Masters 1.000 de París, novè i últim de la temporada, just abans de debutar davant del seu compatriota Fernando Verdasco i aquesta renúncia implica que el número 1 mundial passarà en mans de Novak Djokovic dilluns que ve.

L’últim partit oficial de Nadal va ser el 7 de setembre, quan es va haver de retirar per un problema de genoll davant de Juan Martín del Potro a semifinals del US Open, i el torneig gal hauria suposat la seua reaparició al circuit ATP gairebé dos mesos després.

Tanmateix, un dolor abdominal li impedirà participar en el Masters 1.000 parisenc, on s’havia de jugar el número 1 amb Djokovic i que suposa que per segon any consecutiu abandoni a París-Bercy, ja que l’any passat ho va fer abans de quarts davant del serbi Filip Krajinovic. “En els últims dies vaig començar a sentir una mica de dolor abdominal, especialment al servir. Ho vaig consultar amb el metge i em va recomanar no jugar perquè si seguia l’abdomen podria trencar-se i convertir-se en una cosa important. I no ho vull”, va dir davant de la premsa nadal, aclarint que “per descomptat” que vol competir a la Copa de Mestres a partir de l’11 de novembre.

tracking