SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Serna: “La relaxació és el primer pas cap a la derrota”

El tècnic del Força Lleida no vol eufòries al veure’s líders a la cinquena jornada

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna, tècnic del Força Lleida, va assenyalar ahir que no vol eufòries al vestidor, per més que l’equip sigui líder de la LEB Or, i exigeix la màxima concentració per al duel de demà (21.00) a Ourense. “M’és igual ser líder, no miro la classificació. El primer que vam fer en l’entrenament després de guanyar el Palència va ser un visionament dels errors que vam cometre. Del que es tracta és de no relaxar-se, perquè això sempre és el primer pas cap a la derrota en el següent partit”, va assenyalar Serna en relació amb la posició de privilegi després de les cinc primeres jornades.

“Tots els equips canvien. No és el mateix un Palma la cinquena jornada que la 25, ni és el mateix jugar amb el Bilbao ara que fer-ho a la seua pista en uns mesos. Tenim l’experiència de molts anys, ja que també vam guanyar a Burgos l’any que van ascendir, però vam perdre a casa contra el Marín. Aquesta lliga és així i no pots relaxar-te en cap moment, així que ara mateix només em preocupa l’Ourense i com parar el quintet que tenen”, va dir el tècnic en relació amb el fet d’haver sumat quatre victòries contra equips que estaven cridats a estar en els primers llocs de la taula.

Tanmateix, és conscient que “l’ambient que hi ha ara al vestidor és totalment diferent del de la temporada passada, és normal. Però ens queda molt per millorar i només ens hem enfrontat a cinc rivals. És obvi que a tots ens encanta guanyar i que a més la gent es diverteixi amb el nostre bàsquet, però això és un treball que dura molts mesos. Hem de continuar millorant en atac i també en defensa. Amb quatre victòries ara ets líder, al final de temporada descendeixes”, va afegir l’entrenador del Força Lleida.

Per al partit de demà al Pazo dos Deportes Paco Paz, Serna podrà comptar amb tota la plantilla, malgrat que Fernando Sierra continua recuperant-se de les seues molèsties i que Sergi Quintela ha hagut de descansar per una sobrecàrrega. El Força Lleida s’exercitarà avui a primera hora al Barris Nord i després sotrtà cap a Ourense amb autobús, en un dels desplaçaments més llargs.

Jorge Serna, durant el partit de divendres contra el Palència.

Jorge Serna, durant el partit de divendres contra el Palència.EDGAR ALDANA

tracking