FUTBOL PRIMERA CATALANA

Alpha salva un punt

El davanter blau, habitual al primer equip, anota el gol de l’empat en l’últim instant || El Lleida B suma tres partits consecutius sense conèixer la derrota, però només ha aconseguit empats

L’equatorià Quintero intenta prendre la pilota a un jugador de la Rapitenca.

L’equatorià Quintero intenta prendre la pilota a un jugador de la Rapitenca.ÒSCAR MIRÓN

El Lleida B va sortir al terreny de joc pensant que el partit havia acabat el 14 d’octubre passat al minut 6, quan el col·legiat Espallargas Casellas va decidir suspendre el duel a causa del pèssim estat del camp per culpa de la pluja. En el primer minut de la continuació els locals gaudien de la primera i única ocasió de gol en tota la primera part, que salvava Ruiz per a la Rapitenca.

El primer avís va espavilar la Rapitenca, que va inaugurar el marcador gràcies a Blasi qui, sense oposició, va armar la seua dreta i va firmar un autèntic golàs. Aquest gol va ser una gerra d’aigua freda per als locals, ja que no aconseguien connectar amb el seu referent Alpha, i se sentien asfixiats per l’alta pressió visitant que va propiciar moltes pèrdues de pilota. En el minut 21 i a pilota aturada, de nou Blasi posava una centrada sublim al peu de Martínez que rematava sol al primer pal per batre Domínguez de nou, 0-2. La Rapitenca va aixecar el peu de l’accelerador, mentre que el filial del Lleida ho intentava sense èxit, ja que s’arribaria a la mitja part sense més ocasions.

En el segon temps, els locals van fer creu i ratlla i van rondar el gol en una triple oportunitat que va acabar amb un xut de Feher fregant el pal. El domini dels de Mena va anar incrementant-se, però el gol no va arribar fins que Font va guanyar una pilota aèria i va retallar distàncies a 6 minuts per al final. La Rapitenca es va tancar enrere i només sobrevivia a còpia de contraatacs, així que els blaus es van bolcar a l’àrea rival aconseguint el gol de l’empat en l’última jugada, obra d’Alpha. Després del partit, el tècnic local, Jordi López Mena, va dir: “A la segona meitat hem fet mèrits per treure aquest punt, fins i tot per aconseguir la victòria.”

En un altre ordre de coses, Royal Verd, empresa encarregada de la gestió i manteniment de la gespa del Camp d’Esports i de l’Annex, ha dut a terme una nova actuació amb el punxat del terreny de joc. A més, amb la finalitat de deixar-lo en perfectes condicions de cara a l’hivern, s’han escampat trenta metres cúbics de sorra de silici i s’ha fet una resembra de 300 quilos de llavor per aportar a la planta els nutrients necessaris de cara al fred.