SEGRE

DEPORTES

La Lliga demana firmes als fans d'EUA per jugar el Barça-Girona a Miami

El president de la Lliga, Javier Tebas.

El president de la Lliga, Javier Tebas.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LaLiga continua sense voler cedir per aconseguir que el partit Barça-Girona es jugui a Miami. Així, ha llançat recentment una campanya per demanar firmes als fans nord-americans a favor de la disputa de l’esmentat partit als Estats Units. “Com més siguem, més difícil serem d’ignorar”, diu la petició.

En aquest prec, es parla de LaLiga com la millor lliga del món i d’“imaginar Luis Suárez, Philippe Coutinho, Christian Stuani, Portu i d’altres competint just aquí a casa. Un partit real de Lliga, amb punts en joc, entre els actuals campions, el FC Barcelona i el Girona FC el 26 de gener del 2019 al l Hard Rock Stadium de Miami, Florida. Només hi ha un problema. Alguns de les persones clau en la decisió diuen falsament que no serà bo per al joc. Així que nosaltres, els fans, hem de lluitar per aquest partit dient-los: és bo per als fans”.

De moment, tant la FIFA com l’AFE i la RFEF s’han mostrat contràries que el partit es jugui fora de les fronteres espanyoles, però cap estament no ho ha prohibit oficialment. Tot i així, l’esdeveniment serà difícil que tingui lloc sense l’aprovació de la Federació Espanyola, la FIFA, el US Soccer i la Concacaf. El matx proposat per LaLiga seria el primer partit d’una competició europea que es jugués al país americà.

tracking