SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

Martínez 'passa' del Madrid

El lleidatà, actual seleccionador de belga, va dir al ser preguntat per l’interès del club blanc que “no perdrem el nostre temps en això” || Solari, tècnic provisional, podria quedar-se

Robert Martínez eludeix parlar del suposat interès del Reial Madrid per contractar-lo.

Robert Martínez eludeix parlar del suposat interès del Reial Madrid per contractar-lo.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nom del lleidatà Robert Martínez ha estat vinculat en els últims dies al futur de la banqueta del Reial Madrid per substituir Julen Lopetegui. El balaguerí, que és l’actual seleccionador de Bèlgica, figura en aquest càsting que està duent a terme Florentino Pérez i que no acaba de convèncer el president blanc. Per això, com a mesura provisional, ha col·locat a la banqueta Santiago Hernán Solari, que dirigia el Castella i que ja s’ha estrenat al primer equip amb un triomf folgat contra el Melilla, a la Copa. Abans d’aquest matx, Robert Martínez va ser entrevistat a la VTM Nieuws belga i va rebutjar parlar del Reial Madrid. Preguntat per aquest suposat interès blanc, va regatejar assenyalant: “No perdrem el nostre temps en això...”

Robert Martínez està en nòmina de la Federació belga de Futbol. El seu contracte com a seleccionador finalitza després de la pròxima Eurocopa del 2020 encara que hi podria haver una clàusula en aquest contracte que estipularia unes determinades condicions que li permetrien ser alliberat abans. “No fem comentaris sobre els contractes que la Federació tingui amb els seus col·laboradors i que considerem com a matèria privada”, va dir a Efe Stefan Van Loock, portaveu de la Federació. I va enviar, en aquest sentit, un missatge a qui vulgui fitxar el seu seleccionador: “Si un club volgués contractar el senyor Martínez hauria primer d’arribar a un acord amb la Federació belga de futbol.”

De tota manera, l’alternativa Conte no està descartada. Com també està oberta la possibilitat que sigui Solari, tècnic provisional, qui acabi la temporada.

tracking