SEGRE

HOQUEI PATINS CAMPIONAT D?EUROPA

Anna Ferrer, del Vila-sana, campiona d'Europa d'hoquei sobre patins amb la selecció espanyola

La seua portera Anna Ferrer conquereix l’Europeu amb Espanya || La selecció va tenir temps de marcar un gol en els 1:45 minuts que quedaven de la final

La portera Anna Ferrer, a l’esquerra, celebrant el títol que ahir van acabar de certificar.

La portera Anna Ferrer, a l’esquerra, celebrant el títol que ahir van acabar de certificar.ANTONIO LOPES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Hoquei Patins Vila-sana ja pot presumir de tenir a les seues files una flamant campiona d’Europa. La seua portera titular, la tarragonina establerta al Pla d’Urgell Anna Ferrer, es va proclamar ahir, per fi, campiona continental amb la selecció espanyola femenina, dinou dies després que arranqués la final del torneig a la localitat portuguesa de Mealhada.

El combinat estatal no va fallar i es va alçar amb el sisè títol de campió d’Europa, el cinquè de manera consecutiva, a l’imposar-se per 2-4 a Portugal després d’augmentar en un gol la renda de 2-3 amb què va arrancar el minut i quaranta-cinc segons que faltaven per disputar-se de la final, que va haver de ser suspesa el 13 d’octubre passat com a conseqüència dels efectes que l’huracà Leslie va provocar al pavelló. Anna Casarramona, de falta directa, va sentenciar.

“Al final ens hem pogut treure l’espina i celebrar el títol encara que hagi estat amb dinou dies de retard”

“Sabíem al que veníem i que havíem de sortir concentrades des del primer segon, i així ho hem fet. Al final ens hem pogut treure l’espina i celebrar el títol en gran, encara que hagi estat amb dinou dies de retard”, assenyalava hores després d’alçar el preuat trofeu Anna Ferrer, que conquereix així el seu primer títol com a internacional.

Ajudat pel fred ambient regnant al pavelló de Mealhada, que amb prou feines va registrar un quart d’entrada, així com per l’actitud de l’equip portuguès, que mai va semblar creure en la remuntada, Espanya va tornar a demostrar amb el gol d’Anna Casarramona el perquè de la seua condició de millor equip del món.

La superioritat que les jugadores de Ricardo Ares ja havien exhibit el dia 13 d’octubre va tenir ahir un segon capítol en la represa de la final, la més llarga de la història per culpa d’un huracà. Una suspensió que va donar inici a una llarga espera de dinou dies, plena de decisions “surrealistes”, tal com les va definir el president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua, que va arribar ahir a la fi de la manera més previsible, amb la conquesta d’un nou títol per a l’equip espanyol.

tracking