SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Albadalejo condemna les agressions als Mossos

“Ningú pot dubtar de l’afició del Lleida perquè és i ha estat sempre exemplar”

Gerard Albadalejo ahir durant la compareixença davant dels mitjans.

Gerard Albadalejo ahir durant la compareixença davant dels mitjans.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Lleida Esportiu, Gerard Albadalejo, en la seua compareixença setmanal abans d’un partit, va ser preguntat ahir sobre les agressions que van patir dissabte passat dos agents dels Mossos a l’acabament del partit davant de l’Hèrcules i es va mostrar contundent al manifestar que “condemno qualsevol classe de violència tant física com verbal. Va ser un fet que va passar fora de l’estadi i és inacceptable, però van ser 2, 3, 4 o deu individus i els hem de diferenciar de l’afició del Lleida que és i ha estat sempre exemplar. Ningú no pot dubtar de l’afició del Lleida. Jo almenys no recordo cap altre incident així des que sóc al club”. Els Mossos tenen molt avançada la investigació per identificar els autors de les agressions als agents, així com els que van participar a la baralla, però encara no s’ha practicat cap detenció.

En l’aspecte esportiu, Albadalejo es va referir al partit de demà contra el Castelló com un duel “molt atractiu en el qual els detalls decidiran”. En aquest sentit, va parlar sobre la reprimenda pública que va donar als seus jugadors després del partit davant de l’Hèrcules pels errors puntuals a pilota aturada que costaven gols i en el cas de dissabte la derrota, malgrat l’esforç de l’equip.

Els Mossos segueixen amb la investigació molt avançada, però encara no s’han practicat detencions

“Hem parlat durant la setmana i tots anem a l’una i al màxim, com sempre. Ells m’han transmès que agafaran la responsabilitat i em van comentar com se sentiran més còmodes. Crec que hi ha d’haver una mica d’autogestió al camp. Són gent superpreparada, guanyadors i tenen la meua màxima confiança”, va dir el tècnic blau.

D’altra banda, Xemi ja té l’alta mèdica però necessita un temps encara per agafar el ritme, mentre que Marc Martínez segueix el seu procés de recuperació.

L’Espanyola tramita d’urgència els ajuts a la Segona B

La Reial Federació Espanyola de Futbol va informar ahir que ha tramitat, mitjançant les federacions territorials, els ajuts econòmics per sufragar les quotes del Règim General de la Seguretat Social, amb caràcter d’urgència, als clubs de la Segona divisió B.

tracking