SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Valverde: “És aviat perquè torni Leo”

Valverde no vol precipitar-se i apel·la al grup i al record de Butarque perquè no passi el mateix a Vallecas || “En la calma és quan pitjor ens va, els punts contra el Rayo valen igual”

Messi i el xilè Arturo Vidal ahir durant l’entrenament matinal de la plantilla blaugrana.

Messi i el xilè Arturo Vidal ahir durant l’entrenament matinal de la plantilla blaugrana.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ernesto Valverde, entrenador del FC Barcelona, va frenar ahir l’eufòria sobre el possible i immediat retorn de Leo Messi al veure’l entrenar-se amb el grup. “Fa només dos setmanes que es va lesionar i és aviat perquè torni. Milà? [juga el Barça dimarts a casa de l’Inter] Encara és molt aviat per saber-ho i no hem d’arriscar per molt que desitgem que torni.” Valverde, a la conferència de premsa prèvia al partit d’avui contra el Rayo Vallecano (Vallecas, 20.45 Movistar Partidazo), va recordar el que va passar a Butarque contra el Leganés i es va mostrar caut. “És una referència, sense cap dubte. Perdre aquell partit ha de servir-nos com a lliçó per aprendre perquè el contrari juga i té també arguments com qualsevol.”

El txingurri es va mostrar respectuós amb l’entrenador del Reial Madrid Santiago Solari i amb el lèxic que va utilitzar a la primera conferència de premsa de l’argentí quan va apel·lar a “jugar amb dos collons”. “Cadascú es manifesta com creu oportú. No valoraré com ho fa la resta”, va dir Valverde.

El tècnic balaguerí té contracte en vigor amb la selecció belga fins a l’any 2020

Va dir que no vol que l’equip es relaxi després de jugar contra Sevilla, Inter i Reial Madrid: “En la calma és quan pitjor ens va i per això no podem relaxar-nos després d’aquests tres partits perquè els punts contra el Rayo tenen el mateix valor que contra el Madrid.”

Davant de la insistència per l’estat de Leo Messi i si pels bons resultats actuals de l’equip s’alenteix la tornada de l’argentí, Valverde va ser clar: “No em fa ser més caut amb Messi perquè el que em preocupa és la seua recuperació. No hi ha pressa encara que tots saben que amb ell, som millors”.

Messi i el xilè Arturo Vidal ahir durant l’entrenament matinal de la plantilla blaugrana.

Messi i el xilè Arturo Vidal ahir durant l’entrenament matinal de la plantilla blaugrana.EFE

tracking