SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“El rebot d'atac ha estat clau per guanyar”

Serna demana disculpes per l’actitud de Turner, que es va encarar amb l’afició local al final

Miki Feliu, que ahir no va tenir la millor nit, intenta assistir Sergi Quintela, amb Ablaye Mbaye estirat a terra després d’una topada amb Sergio Rodríguez.

Miki Feliu, que ahir no va tenir la millor nit, intenta assistir Sergi Quintela, amb Ablaye Mbaye estirat a terra després d’una topada amb Sergio Rodríguez.LA REGIÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Força Lleida, Jorge Serna, va començar la roda de premsa demanant disculpes a l’Ourense i a l’afició pel que va passar al final del partit, quan Robert Turner es va encarar amb alguns seguidors gallecs tocant-se els genitals, la qual cosa va encendre els ànims. “No me n’havia adonat perquè era al vestidor però demano disculpes pel que ha passat al final. No sé bé el que ha succeït, però en qualsevol cas disculpar-me amb el club i amb una gran afició que ha defensat el seu equip”, va apuntar.

Dit això, el tècnic va parlar del duel i de la gran victòria de l’equip. “Estem molt contents amb aquest triomf perquè tal com l’havíem iniciat era per perdre-hi de 25 o 30 punts. Ens estaven passant per sobre, no ens estàvem passant la bola, sense defensar, Rozitis estava rebotant molt fàcil... Semblava que el partit era clarament de l’Ourense. Però el joc caòtic que hi ha hagut al segon quart ens ha afavorit i ens ha permès, crec que de manera injusta, anar-nos-en al descans amb cinc punts amunt, i això ens ha donat confiança per a la segona part”, va explicar en aquest sentit.

A la tornada dels vestidors va destacar sobre manera el rebot d’atac. “Crec que hi ha hagut una de les claus importants del partit. Stutz, Sierra, Mbaye, Fall... ens han permès tenir segones opcions i gràcies a això hem pogut guanyar el partit”, va assegurar.

El tècnic del Força Lleida sabia el partit que l’esperava al Paco Paz. “Ha estat un partit molt dur a les dos bandes. El que prevèiem, un partit d’intensitat, d’equips similars pel que fa a construcció i objectius. També és veritat que l’Ourense tenia baixes importants”, va assenyalar el tècnic.

tracking