SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Amb la missió de redimir-se

El Lleida, després de perdre la imbatibilitat davant de l’Hèrcules, visita avui el Castelló amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria || L’equip valencià encara no ha guanyat ni un partit a la Lliga

Entrenaments en gespa artificial - Els entrenaments d’aquesta setmana s’han centrat en l’adaptació dels futbolistes a la gespa artificial, superfície sobre la qual juga el Badalona al seu estadi. El Lleida Esportiu ha utilitzat les instal· ...

Entrenaments en gespa artificial - Els entrenaments d’aquesta setmana s’han centrat en l’adaptació dels futbolistes a la gespa artificial, superfície sobre la qual juga el Badalona al seu estadi. El Lleida Esportiu ha utilitzat les instal· ...LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu visita avui el Castelló (17.00) amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria, després que la passada jornada perdés la imbatibilitat a la Lliga davant de l’Hèrcules (0-1). L’equip de Gerard Albadalejo necessita redimir-se del pecat comès en la jornada anterior al Camp d’Esports i mantenir així la seua plaça en les posicions de play-off. El Lleida, que va posar fi a una ratxa de nou partits sense perdre, s’enfronta a un acabat d’ascendir que encara no ha aconseguit la victòria en el campionat i que ocupa posicions de descens.

Però el Lleida ha de desconfiar de les xifres del seu rival, ja que l’equip orellut ha empatat 8 dels deu partits que ha jugat i només ha perdut dos encontres. El Castelló tampoc es fia del Lleida, malgrat la derrota de la jornada passada, com explicava en la prèvia David Gutiérrez, entrenador de l’equip valencià. “El Lleida és un rival complicat i així ho reflecteix l’única derrota que ha patit. És un equip que aprofitarà els contraatacs i les accions a pilota aturada. Nosaltres volem ser dominadors del joc”, va valorar. També va fer referència al suport de l’afició del Castelló, una de les més nombroses de la categoria.

Al Nuevo Castalia es mesuraran, per tant, dos equips necessitats de punts, encara que per diferents raons. El Castelló, amb quatre exlleidatans (Álvaro Campos, Eneko Satrustegi, Máyor i Verdú), ha empatat els cinc partits que ha jugat al seu camp, mentre que el Lleida n’ha empatat quatre dels cinc que ha jugat com a visitant. Això sí, en la seua última sortida, a Olot, va sortir vencedor i ha aconseguit fora de casa set dels seus disset punts.

El Lleida afronta el partit d’avui amb l’única baixa de Marc Martínez, que segueix el procés de recuperació de la seua lesió. Txemi té l’alta però va quedar fora.

El possible onze que presenti avui el Lleida seria el format per Pau Torres a la porteria; Dalmau, Tano, César Soriano i Joan Oriol en defensa; Artiles, Calavera, Albístegui i Cano al centre del camp i Juanto i Pedro Martín en punta. També han viatjat Josemi, Leto, Trilles, Noel, Almagro, Alpha i Quintero.

Primera visita del Lleida Esportiu a Castelló

El Lleida Esportiu visita avui per primera vegada el CD Castelló, equip amb el qual encara no s’havia enfrontat. Sí que ho va fer la UE Lleida, en 9 ocasions a la Lliga al llarg de la seua història, amb un balanç de 3 victòries, un empat i 5 derrotes. En els seus últims partits allà, no obstant, li va anar bé: va aconseguir dos victòries –per 0-1 la temporada 2003-04, la de l’ascens a Segona A, i per 0-3 la 2005-06, ja a l’esmentada categoria– i un empat (1-1) en la temporada 2010-11, després de la qual la UE Lleida va desaparèixer i el Castelló va ser descendit administrativament a Tercera. L’última derrota a Castalia va ser fa 16 temporades, la 2002-03, per 3-0. Anteriorment, els dos equips s’havien enfrontat en cinc ocasions més, totes a Segona A, amb 4 derrotes –per 1-0 la 1966-67, per 2-1 la 1987-88, per 4-2 la 1988-89 i per 2-0 la 1991-92– i una sola victòria, l’aconseguida la temporada 1992-93, la de l’últim ascens a Primera, per 0-2.

tracking