FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Balaguer agafa aire

Els de la Noguera trenquen una ratxa de cinc partits sense guanyar al superar el Sant Ildefons || Marc Sánchez i Víctor van ser els golejadors del matx

Víctor Darias, autor del segon gol, va dedicar el gol al seu a germà Yeray, mort el 2017.JOAN BOVÉ

El Balaguer va sumar ahir davant del Sant Ildefons (2-0) la segona victòria de la temporada, que dóna oxigen a un equip que es trobava penúltim a la classificació i necessitava trencar una ratxa de cinc partits sense guanyar per començar a mirar cap a dalt.

Els rogets van sortir molt forts i molt aviat van aconseguir avançar-se en el marcador. Ja al minut 7, una assistència de Jordana des de l’àrea gran servia perquè Marc Sánchez inaugurés el marcador. El Sant Ildefons, doncs, es va veure sorprès per la intensa sortida del Balaguer, i no va ser fins al minut 21 quan va arribar a la porteria local per inquietar Alfred sota pals.

Alabau va posar a prova el porter local, que va aconseguir amb una gran intervenció enviar la pilota a córner. Deu minuts més tard, una volea del visitant Younes va superar Alfred i Ruben Egea, molt atent, va treure la pilota pràcticament sobre la línia de gol.

El Balaguer dominava el centre del camp i el Sant Ildefons ho intentava amb tímids contraatacs, que no posaven en excessiu perill la porteria d’Alfred. Així doncs, el marcador ja no es va tornar a moure abans del descans.

Al segon temps, els de la capital de la Noguera van sortir a la gespa del Municipal decidits a rematar el partit. Trota ho va intentar des de fora de l’àrea poc després d’iniciar-se la segona meitat, encara que Arnalot va evitar el gol amb una bona intervenció.

Al minut 77, tanmateix, un contraatac del Balaguer dirigit per Vendrell, que va treballar com ningú durant tot el partit, va suposar el segon gol del Balaguer, que va firmar Víctor, qui havia substituït minuts abans l’altre golejador del partit, Marc Sánchez.

El tècnic del Balaguer, Jordi Belló, es va mostrar molt satisfet amb la victòria després del partit. “Ha estat una victòria balsàmica. Necessitàvem els tres punts per sortir de la situació en la qual ens trobàvem”, va explicar Belló.

“Hem jugat un partit molt seriós i el fet d’avançar-nos molt aviat ens ha donat tranquil·litat per dominar el partit. Ara toca intentar sumar diumenge vinent i a poc a poc sortir del pou”, va afegir.