El Lleida B suma una victòria de prestigi davant de l'Igualada

Adrià Gené va ser l’autor dels tres gols locals

Dos jugadors pugnen per la pilota durant el partit.

Dos jugadors pugnen per la pilota durant el partit.CARLES MIRANDA

El Lleida Esportiu B va sumar ahir una victòria de prestigi davant de l’Igualada (3-0), que arribava al partit com a tercer classificat. El Lleida, per la seua part, l’afrontava com a avantpenúltim, amb l’objectiu de sumar punts per fugir de la zona de perill.

El matx va començar travat, sense ningú capaç d’imposar el seu ritme. El Lleida B, tanmateix, amb el pas dels minuts va anar agafant confiança i es va començar a atansar a la porteria visitant, encara que sense generar excessiu perill. La primera ocasió clara la va protagonitzar Íker al minut 40, però el seu xut va sortir fregant el travesser. Sí que va estar encertat Adrià Gené en l’última jugada de la primera meitat. El davanter lleidatà va agafar per sorpresa la defensa igualadina i va superar el porter visitant en l’un contra un per establir l’1-0 al marcador. Malgrat el cop, els visitants no es van enfonsar i van sortir del vestidor decidits a remuntar. L’Igualada, llavors, va avançar les línies de pressió per incomodar el Lleida B i l’estratègia els va funcionar. Els visitants cada cop eren més a prop del gol de l’empat i les ocasions s’anaven succeint, la més clara al minut 62, quan Ramón Verdés, atent, va treure una pilota amb el cap sobre la mateixa línia de gol. Malgrat això, el següent gol va tornar a caure del costat del Lleida B, novament per mitjà d’Adrià Gené, que va culminar una gran assistència d’Eneko (2-0). L’Igualada va continuar intentant-ho, tot i que el seu gol mai va arribar. A més, al minut 89, Adrià Gené va culminar el seu hat-trick per col·locar el 3-0 definitiu al marcador, just abans de rebre una sonora ovació de la grada al ser substituït.