Hoquei

El Llista pateix la seua primera derrota de la temporada

Cau davant del Igualada per 1-5 després de sis jornades sense conèixer la derrota

El Llista pateix la seua primera derrota de la temporadaJAVI ENJUANES

El Lleida Llista ha perdut avui el seu imbatibiilidad en l’OK Lliga. Després de sis jornades sense perdre, la qual cosa l’havien catapultat fins el més alt de la classificació, ha perdut 1-5 davant de l’igualada, amb el que baixa a la cinquena posició.

Un càstig excessiu per a l’equip d’Albert Folguera, ja que el partit ha estat molt més equilibrat del que reflecteix el marcador final. A falta de 4 minuts per al final del partit el resultat era d’1-2, però en els últims minuts el Igualada ha anotat tres gols que li han donat una diferència final massa gran.

El Llista ha començat manant al marcador gràcies a un gol marcat per César Candanedo en el minut 15. El Igualada ha empatat només tres minuts més tard, gràcies a un rematada llunyà d’Oriol Vives i amb 1-1 s’ha arribat al descans.

En la segona part, un llançament directe de Sergi Pla, com a conseqüència de la desena falta lleidatana, ha suposat l’1-2 (30') i, a partir d’aquest moment, les nombroses rematades lleidatanes s’han estavellat amb el porter visitant, Elagi Deigt, fins que el partit s’ha trencat definitivament amb l’1-3, anotat per Oriol Vives en el minut 46. Després han arribat  dos gols més que han deixat el marcador final en l’1-5.