Primera victòria a casa del Vila-sana

Les lleidatanes van superar el Liceo amb molta autoritat

Victòria Porta, autora del tercer gol del Vila-sana, amb una rival.

Victòria Porta, autora del tercer gol del Vila-sana, amb una rival.JOAN GÓMEZ

El Vila-sana va aconseguir ahir la primera victòria a casa al superar el Liceo en un partit dominat de principi a final per les del Pla d’Urgell, que encadenen d’aquesta forma el seu segon triomf. El Vila-sana va sortir a la pista amb ganes de donar continuïtat a la victòria del cap de setmana passat a la pista del Reus, així que aviat va imposar el seu ritme al partit. Les del Pla d’Urgell cada cop s’atansaven més a la porteria visitant però el gol no arribava. El Liceo, per la seua part, no aconseguia superar la pressió defensiva proposada pel Vila-sana en tota la pista i es mantenia en el partit exclusivament gràcies a la gran tasca de la portera, Laia Navarrete, que va evitar que les del Pla d’Urgell arribessin guanyant al descans.

Després de la pausa, el Vila-sana va sortir encara més disposat a fer valer la seua superioritat per trencar d’una vegada la defensa gallega. D’aquesta forma, no havia passat ni un minut de joc quan Cata Flores va aconseguir finalment inaugurar el marcador. Amb l’1-0, el Vila-sana es va asserenar i va atacar amb més criteri. Així, el segon gol no va tardar a arribar per mitjà de Maria Porta, que va establir el 2-0 al minut 36. El Liceo, lluny de despertar-se, es defensava com podia i encara va encaixar un altre gol més, obra de Victòria Porta que va convertir una falta directa al minut 37 per establir el 3-0 definitiu.