SEGRE

TEMPS EXTRA ATLETISME

Una clàssica cita amb el Sant Crist

Roser Xipell i Víctor Puyuelo, vencedors en la carrera de Balaguer, que va reunir 300 atletes en la 36 edició || La prova inclou una pujada de 400 metres fins al santuari

El moment d’una de les sortides de la clàssica carrera d’ahir a Balaguer.

El moment d’una de les sortides de la clàssica carrera d’ahir a Balaguer.J.B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Cursa del Sant Crist de Balaguer, una de les cites clàssiques de l’atletisme lleidatà, va reunir ahir 300 atletes en la 36 edició d’aquesta prova que organitza el club Runners Balaguer i l’ajuntament de la capital de la Noguera. La carrera és puntuable per a la Lliga Ponent en les dos distàncies, 10 i 5 quilòmetres. Com a novetat, aquest any s’incloïa una caminada popular gratuïta de 5 quilòmetres.

En la distància llarga la victòria va correspondre a Roser Xipell, atleta independent que va fer el recorregut amb un temps de 46.19, creuant la línia de meta davant de Raki Garsaball (Clos Pons Thai Runners), que va firmar un crono de 48.09, i de Carme Serres (Trotallunàtics), tercera amb 49.27. En la prova masculina es va imposar Víctor Puyuelo (CA Oroel Jaca), amb un temps de 33.55. El van acompanyar en el podi Marc Castán, del mateix club, que va fer un temps de 34.03. La tercera plaça va ser per a l’atleta local Antoni Carulla (Runners Balaguer), amb 35.12. En els 5 quilòmetres va guanyar Yveth Camús (Dinámic Sport), amb 20.28, seguida d’Arantxa Galicia, amb 21.29, i Cecília Coromina (Esports Truga), amb 21.37. A la categoria masculina la victòria va ser per a Josep Ramon Sanahuja (La Locanda), amb 16.48. Segon va ser Alejandro Renales (Clos Pons Thai Runners), amb 16.50, i tercer Toni Vilches (Oro di Napoli), amb 16.52.

El moment d’una de les sortides de la clàssica carrera d’ahir a Balaguer.

El moment d’una de les sortides de la clàssica carrera d’ahir a Balaguer.J.B.

tracking