SEGRE

HANDBOL COMPETICIÓ

Lleida acollirà la Copa ASOBAL

El recinte lleidatà acollirà la Copa el cap de setmana del 15 i 16 de desembre

Un moment de la visita dels responsables de l’ASOBAL, ahir al pavelló Barris Nord.

Un moment de la visita dels responsables de l’ASOBAL, ahir al pavelló Barris Nord.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tècnics de l’Associació de Clubs d’Handbol d’Espanya (ASOBAL) van donar ahir el vistiplau al pavelló Barris Nord, que el cap de setmana del 15 i 16 de desembre serà l’escenari de la Copa ASOBAL, en la qual participaran els quatre millors equips de la Lliga d’handbol al final de la primera volta. Joan Marín, gerent de l’ASOBAL i Eduardo Romero, tècnic de competicions d’aquest organisme, amb tres tècnics més, van inspeccionar ahir el recinte lleidatà, acompanyats per Rafa Carpi, responsable i coordinador d’Esports de la Paeria, que va ser l’encarregat, al costat d’altres tècnics municipals, de mostrar-los el recinte que acollirà aquesta competició.

La representació de l’ASOBAL va inspeccionar les diferents dependències del Barris Nord, a banda de la pista, i van visitar zones com la Sala VIP, la zona mixta o les diferents sales que poden destinar-se perquè les utilitzin els diferents professionals que vindran a Lleida amb motiu de la Copa. El fet que el recinte hagi acollit diverses competicions de nivell internacional, com la Final Four de futbol sala, ja és prou aval per garantir la capacitat organitzativa de la ciutat. Durant la temporada 2004-2005, aquest recinte ja va acollir la final de la Supercopa, en la qual el Ciudad Real va derrotar el Barcelona per 32-29.

Aspectes com el preu de les entrades o quan es posaran a la venda van quedar pendents de futures reunions, ja que encara no és possible saber quins seran els quatre equips que s’enfrontaran a la Final a Quatre de Lleida. Del que no hi ha cap mena dubte és que el Barcelona serà un dels quatre equips que hi participaran. En qualsevol cas, la idea sobre la qual treballen Paeria i ASOBAL és que el preu de l’abonament sigui econòmic. El sorteig també es fixarà una vegada es conegui el nom dels quatre equips que hi participaran.

En aquests moments, quan ja s’han disputat les vuit primeres jornades de la Lliga ASOBAL, les quatre primeres posicions de la classificació les ocupen Barcelona, Bidasoa Irún, Lleó i Granollers. Logronyo, que és cinquè, així com el Valladolid, que se situa sisè, també tenen opcions d’acabar entre els quatre primers un cop acabada la primera volta.

tracking